Anası bile yok dedim o yüzdenHannoşun anası daha güzeldi zaten.
Anası bile yok dedim o yüzdenHannoşun anası daha güzeldi zaten.
Dediklerini valla dikkate almaya çalışıyorum ama olmuyor, daha kötü oldum resmen kara sevda. 😱
Geçen gün alış veriş merkezine gitmiştik profiline uyan birisini görmüştüm gözlerindenHarika o zaman Maviş Gözlü Kız arama ekibini kuralım bu kriterlerdeki kızları gördüğünüzde foto çekip bana atın @denizz19 @DarkLegenD siz İstanbul ekibi olun.
@MasacRE- @BesaleT siz İzmir arama ekibi olun. @Çiğdem- sen de tüm karadeniz.
Aaa ergen kız bunlar ayoll oyüzden kaçtı demek yanından Ayy içi geçmiş moruk diyipZaten Zeki Müren dinliyordum o gün de.
Böyle hikayeler görüyorum arada sosyal medyada, onedioda falan paylaşıyorlar İşte şurada gördüğüm şu şu özelliklerdeki kız diye arıyorlar bütün sosyal medya seferber oluyor bulunuyor kız ve kızın sevgilisi olduğu çıkıyor ortaya Seninki de öyle olmasın sonra bak sonu hüsran olur boşver o kızı unut senYok okuyordu kütüphanede gördüm diyorum, üniversite grubunda.
Sevgilisi varsa da ayırırız anam biz Unutma Beni izleyerek büyüdük. @xBUGRAxBöyle hikayeler görüyorum arada sosyal medyada, onedioda falan paylaşıyorlar İşte şurada gördüğüm şu şu özelliklerdeki kız diye arıyorlar bütün sosyal medya seferber oluyor bulunuyor kız ve kızın sevgilisi olduğu çıkıyor ortaya Seninki de öyle olmasın sonra bak sonu hüsran olur boşver o kızı unut sen
Ahhh işte zalım hayat hep işi zorlaştırıyor kardeşim.Keşke okul olsaydı bütün bölümlerin listesini araştırıp bulurdun
Aaa yine görürsem Sana isteyecemEltine köpek mi diyorsun sen.
Bana hamster yeter hayvan olarak.Aaa yine görürsem Sana isteyecem
Aaa sen onu tatlı bir anı olarak hatırla cnm daha göremiceğin olarak algılamayı unutmadanBana hamster yeter hayvan olarak.
Gerekirse pop müzik dinlerim Zekiyi hemen unuturum.Aaa ergen kız bunlar ayoll oyüzden kaçtı demek yanından Ayy içi geçmiş moruk diyip
Hedef 2023 diyor musunİlerde yengene gösteririm bu konuyu güleriz birlilte.