Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Gözün aydın @Yiğitt Hakan elendi :A

@Dosi bak dedim sana Hakan elenir diye, hep sen mi bileceksin sonuçları biraz da biz bilelim değil mi :A
Yalnız ben kesin şu yada bu elenir demedim bukez :A Kafam karışık dedim :A

Hakan ev aldı. Kızına 10 yıl yetecek kıyafet aldı :A Birinci olacak kişi kadar ödül aldı :Z Gitmesine buyüzden üzülmedim.
Nagihan istediğim gibi Kıbrısa gidiyor. Bu beni tatmin eden bir başarı. Anıl sampiyon olsun isterim :D Nagihan olmazsa Anıl :A

Şükür yani, fenalık geldi burada da elenmeseydi. :A

Maşallah Damla'nın elemediği isim kalmadı. :Z

Yalnız ben kesin şu yada bu elenir demedim bukez :A Kafam karışık dedim :A

Hakan ev aldı. Kızına 10 yıl yetecek kıyafet aldı :A Birinci olacak kişi kadar ödül aldı :Z Gitmesine buyüzden üzülmedim.
Nagihan istediğim gibi Kıbrısa gidiyor. Bu beni tatmin eden bir başarı. Anıl sampiyon olsun isterim :D Nagihan olmazsa Anıl :A

Sonuçta tahminin Anıl'dı gerisi beni ilgilendirmez :A

Bu yarı final oyunları da karışık oynanacakmış, Nagihan'a elveda deme vakti geldi artık değil mi Yiğit? :Z :A

Sonuçta tahminin Anıl'dı gerisi beni ilgilendirmez :A

Bu yarı final oyunları da karışık oynanacakmış, Nagihan'a elveda deme vakti geldi artık değil mi Yiğit? :Z :A

Yarın Damla, ertesi gün Anıl kazansın. Adem ve Hilmi de sms ile yarı finale yükselsin. Hepimiz mutlu olalım. :Z
Yalnız kızlar ve erkekler karışık oynayacak. Damla'nın ilk oyunda şansı daha az olabilir :A
Adem biraz zor bırakır :D