Yalnız ben kesin şu yada bu elenir demedim bukez Kafam karışık dedim
Şükür yani, fenalık geldi burada da elenmeseydi.
Maşallah Damla'nın elemediği isim kalmadı.
Yalnız ben kesin şu yada bu elenir demedim bukez Kafam karışık dedim
Hakan ev aldı. Kızına 10 yıl yetecek kıyafet aldı Birinci olacak kişi kadar ödül aldı Gitmesine buyüzden üzülmedim.
Nagihan istediğim gibi Kıbrısa gidiyor. Bu beni tatmin eden bir başarı. Anıl sampiyon olsun isterim Nagihan olmazsa Anıl
Yarın Damla, ertesi gün Anıl kazansın. Adem ve Hilmi de sms ile yarı finale yükselsin. Hepimiz mutlu olalım.Sonuçta tahminin Anıl'dı gerisi beni ilgilendirmez
Bu yarı final oyunları da karışık oynanacakmış, Nagihan'a elveda deme vakti geldi artık değil mi Yiğit?
Hah beklediğim yorum geldi @Dosi buraya saklandık yine geldi buldu bizi pis yılanAbi siz troll müsünüz ya..
Adem'i karıştırma Ama Adem kazanacak kesin yarışmayı burada da bana hüsranYarın Damla, ertesi gün Anıl kazansın. Adem ve Hilmi de sms ile yarı finale yükselsin. Hepimiz mutlu olalım.
Adem kazanacak bence de, tatlı çocuk olabilir.Adem'i karıştırma Ama Adem kazanacak kesin yarışmayı burada da bana hüsran
Hah beklediğim yorum geldi @Dosi buraya saklandık yine geldi buldu bizi pis yılan
Seçim günü de izlenir mi ya.Ne diyon la?
Acun koymasaydı izlemezdik, mecbur yani.Seçim günü de izlenir mi ya.
Yav seçim mi kalmış, her zamanki gibi RECEP TAYYİP ERDOĞAN REİSİMİZ kazandı işte, takip edeceğim kadar ettim seçimleri merak etmeSeçim günü de izlenir mi ya.
İzmirliliğinden utan be.Yav seçim mi kalmış, her zamanki gibi RECEP TAYYİP ERDOĞAN REİSİMİZ kazandı işte, takip edeceğim kadar ettim seçimleri merak etme
Ne yapalım ya dalgaya alıyoruz biz de işte yapacak bir şey yok Ama ben dedim size umutlanmayın bu kadar diye bu millet akıllanmaazİzmirliliğinden utan be.
Sonuçta tahminin Anıl'dı gerisi beni ilgilendirmez
Bu yarı final oyunları da karışık oynanacakmış, Nagihan'a elveda deme vakti geldi artık değil mi Yiğit?
Yalnız kızlar ve erkekler karışık oynayacak. Damla'nın ilk oyunda şansı daha az olabilirYarın Damla, ertesi gün Anıl kazansın. Adem ve Hilmi de sms ile yarı finale yükselsin. Hepimiz mutlu olalım.
Damla'nın tek rakibi Adem zaten.Yalnız kızlar ve erkekler karışık oynayacak. Damla'nın ilk oyunda şansı daha az olabilir
Adem biraz zor bırakır
Seçim günü de izlenir mi ya.
Senin seçim tahmin konusunda, ikinci tur olur diyenler otomatikmen elenmiştir umarım?Yav seçim mi kalmış, her zamanki gibi RECEP TAYYİP ERDOĞAN REİSİMİZ kazandı işte, takip edeceğim kadar ettim seçimleri merak etme
Damla'nın smslerine güvenimiz sonsuz kaybetse de sms ile ilerleyecektir Sen Nagi'ni düşünYalnız kızlar ve erkekler karışık oynayacak. Damla'nın ilk oyunda şansı daha az olabilir
Adem biraz zor bırakır
Nagim Kıbrıs'ı garantiledi. Yetiyor bu banaDamla'nın smslerine güvenimiz sonsuz kaybetse de sms ile ilerleyecektir Sen Nagi'ni düşün
Kıbrıs'ın neyine seviniyorsun ya, şampiyon olmadıktan sonra Kıbrıs'a gitse ne olurNagim Kıbrıs'ı garantiledi. Yetiyor bu bana