Bana ne bulacaksın çok merak ettim bari şöyle fendi bişey olsaHhaha Aaa hepimize mevcut karakter var gerçekten![]()
![]()
@gözlemci e de uygun bir karakter bulup dizisini yapmak lazım![]()
![]()
![]()
Hhahah uygun bir şey buluruz cnm merak etmeBana ne bulacaksın çok merak ettim bari şöyle fendi bişey olsa![]()
![]()
Bekliyorum o zamanHhahah uygun bir şey buluruz cnm merak etme![]()
![]()
![]()
Aaa hadi cicili bicili rüyalar sende geberme eskici gibiBekliyorum o zaman
Ben kaçayım ufaktan sana iyi geceler![]()
Sen kendine bak be pavyon gülüHhaha Aaa şu @serhatt ile @xemrexxx e bak ayoll bu insanlar her şekilde mi gıcık görünür şu gıcık surat ifadelerine bak![]()
![]()
@Forumdash @mrt-06
![]()
ben zaten düşmüşüm
Hoş olmuş gargamel ve şirinleri katmak, fakat neden şirinler aklına nereden geldi@gözlemci gargamel ismine şaşırdınmı
Kırk tilki var pompynin kafasında
Hhaha Hepsine karıştırıyorKırk tilki var pompynin kafasında![]()
kim bilir yeni sezonda sana neler yapacak
gerçi o hangi diziydi
![]()
İşte o yüzden dikkat et rüyalar tersi çıkarmış derler bakarsın pompy nin rüyasında işlerin rast gider ama gerçek hayatta tepe taklak gidersinHhaha Hepsine karıştırıyorAma senaryoyu rüyasında görüyormuş ve gerçekte yaşadıklarından yazıyormuş
![]()
![]()
![]()
Hhaha ölsekte ölmüyorum dizilerinde iyi bir şey aslındaİşte o yüzden dikkat et rüyalar tersi çıkarmış derler bakarsın pompy nin rüyasında işlerin rast gider ama gerçek hayatta tepe taklak gidersin![]()
![]()
Gerçek hayatta Allah göstermesin bi bakmışsın hıkk diye gitmişsinHhaha ölsekte ölmüyorum dizilerinde iyi bir şey aslında![]()
![]()
![]()
Aaa @xemrexxx korur beni ölmem onun işine gelmez ayollGerçek hayatta Allah göstermesin bi bakmışsın hıkk diye gitmişsin![]()
![]()
Tabi sen nalları dikersen emre nin meyve bahçesi kurur
Hhaha desterede yok üstüne bende gidersem Emre intihar eder Çukurda Selim gibiTabi sen nalları dikersen emre nin meyve bahçesi kurur![]()
![]()
Ayy böyle intihar işine karışacağını bilsem seni ortadan ilk ben kaldırırım tek taşla iki kuşHhaha desterede yok üstüne bende gidersem Emre intihar eder Çukurda Selim gibi![]()
![]()
@xemrexxx @S.G.A.T. @Harunnn60
Aaa sende beni korumalısın ben hepinize lazımım çünkü ben olmazsam @serhatt seni kandırıp fotolarını çekecekAyy böyle intihar işine karışacağını bilsem seni ortadan ilk ben kaldırırım tek taşla iki kuş![]()
![]()