Bana ne bulacaksın çok merak ettim bari şöyle fendi bişey olsaHhaha Aaa hepimize mevcut karakter var gerçekten
@gözlemci e de uygun bir karakter bulup dizisini yapmak lazım
Hhahah uygun bir şey buluruz cnm merak etmeBana ne bulacaksın çok merak ettim bari şöyle fendi bişey olsa
Bekliyorum o zamanHhahah uygun bir şey buluruz cnm merak etme
Aaa hadi cicili bicili rüyalar sende geberme eskici gibiBekliyorum o zaman
Ben kaçayım ufaktan sana iyi geceler
Sen kendine bak be pavyon gülüHhaha Aaa şu @serhatt ile @xemrexxx e bak ayoll bu insanlar her şekilde mi gıcık görünür şu gıcık surat ifadelerine bak @Forumdash @mrt-06
Hoş olmuş gargamel ve şirinleri katmak, fakat neden şirinler aklına nereden geldi@gözlemci gargamel ismine şaşırdınmı
Kırk tilki var pompynin kafasında kim bilir yeni sezonda sana neler yapacak gerçi o hangi diziydiAaa @pompy aklına gelmeyecekte bizim mi aklımıza gelecek ayoll onun işi o
Hhaha Hepsine karıştırıyor Ama senaryoyu rüyasında görüyormuş ve gerçekte yaşadıklarından yazıyormuşKırk tilki var pompynin kafasında kim bilir yeni sezonda sana neler yapacak gerçi o hangi diziydi
İşte o yüzden dikkat et rüyalar tersi çıkarmış derler bakarsın pompy nin rüyasında işlerin rast gider ama gerçek hayatta tepe taklak gidersinHhaha Hepsine karıştırıyor Ama senaryoyu rüyasında görüyormuş ve gerçekte yaşadıklarından yazıyormuş
Hhaha ölsekte ölmüyorum dizilerinde iyi bir şey aslındaİşte o yüzden dikkat et rüyalar tersi çıkarmış derler bakarsın pompy nin rüyasında işlerin rast gider ama gerçek hayatta tepe taklak gidersin
Gerçek hayatta Allah göstermesin bi bakmışsın hıkk diye gitmişsinHhaha ölsekte ölmüyorum dizilerinde iyi bir şey aslında
Aaa @xemrexxx korur beni ölmem onun işine gelmez ayollGerçek hayatta Allah göstermesin bi bakmışsın hıkk diye gitmişsin
Tabi sen nalları dikersen emre nin meyve bahçesi kururAaa @xemrexxx korur beni ölmem onun işine gelmez ayoll
Hhaha desterede yok üstüne bende gidersem Emre intihar eder Çukurda Selim gibi @xemrexxx @S.G.A.T. @Harunnn60Tabi sen nalları dikersen emre nin meyve bahçesi kurur
Ayy böyle intihar işine karışacağını bilsem seni ortadan ilk ben kaldırırım tek taşla iki kuşHhaha desterede yok üstüne bende gidersem Emre intihar eder Çukurda Selim gibi @xemrexxx @S.G.A.T. @Harunnn60
Aaa sende beni korumalısın ben hepinize lazımım çünkü ben olmazsam @serhatt seni kandırıp fotolarını çekecekAyy böyle intihar işine karışacağını bilsem seni ortadan ilk ben kaldırırım tek taşla iki kuş