Jeneriğini yapsa bu kadro şeklinde süper olur @Çiğdem- son sahneye nediyorsunNe resmi yapacak @Harunnn60 cnm
Büyük oyun çözülür umarımJeneriğini yapsa bu kadro şeklinde süper olur @Çiğdem- son sahneye nediyorsun
Bu kadro efsane al herhangi bi bir diziye sok patlar giderHhaha Gargamel ismiyle bir kırıze girelek başladım okumaya
Şirinleri getirmiş ayoll diziye Hemen forumdakı kadroyu sayalım @gözlemci @Forumdash
Hogatha ben Akbabam @Harunnn60
Baltazar @destere Kargası eltisi @mrt-06
Gargamel @xemrexxx Azman @serhatt
İri Yarı Dev @XanTier
Hhaha Aaa şu @serhatt ile @xemrexxx e bak ayoll bu insanlar her şekilde mi gıcık görünür şu gıcık surat ifadelerine bak @Forumdash @mrt-06Bu kadro efsane al herhangi bi bir diziye sok patlar gider
Yalnız tam uymuşlar tamda hayal ettiğim tiplerHhaha Aaa şu @serhatt ile @xemrexxx e bak ayoll bu insanlar her şekilde mi gıcık görünür şu gıcık surat ifadelerine bak @Forumdash @mrt-06
Gargamelin Şirinler köyüyle uğraşması gibi Emrede forum üyeleriyle uğraşıyor hayat amaçları o ikisinindeYalnız tam uymuşlar tamda hayal ettiğim tipler
Hahahahah Sende tabi şirine Seninle uğraşıp duruyorGargamelin Şirinler köyüyle uğraşması gibi Emrede forum üyeleriyle uğraşıyor hayat amaçları o ikisininde
Hahah Aaa destere ile bana laf atmadan yaşamıyor ayoll bazen sırf bize laf atmak için girip video bir şey atıp gidiyor yoksa uyuyamıyormuşHahahahah Sende tabi şirine Seninle uğraşıp duruyor
Dur sen benim elimde çok güzel şeyler var patlatacam emreyiHahah Aaa destere ile bana laf atmadan yaşamıyor ayoll bazen sırf bize laf atmak için girip video bir şey atıp gidiyor yoksa uyuyamıyormuş
Oooo @xemrexxx e saldırı planlıyorsun demekDur sen benim elimde çok güzel şeyler var patlatacam emreyi
Hhaha Aaa merak ettim ayoll Ben de Kemal Sunal videosu atmıştım biraz yamulmuştuPompy gibi bombalı bir saldırı hemde
Sen baya yamulttun ama çözüm tamamen mezara sokmakta Bi yolunu bulup hortlamasına mani olmamız lazımHhaha Aaa merak ettim ayoll Ben de Kemal Sunal videosu atmıştım biraz yamulmuştu
Tam aile dizisi oldu. @pompyHhaha Gargamel ismiyle bir kırıze girelek başladım okumaya
Şirinleri getirmiş ayoll diziye Hemen forumdakı kadroyu sayalım @gözlemci @Forumdash
Hogatha ben Akbabam @Harunnn60
Baltazar @destere Kargası eltisi @mrt-06
Gargamel @xemrexxx Azman @serhatt
İri Yarı Dev @XanTier