Jeneriğini yapsa bu kadro şeklinde süper olur @Çiğdem- son sahneye nediyorsunNe resmi yapacak @Harunnn60 cnm![]()
Büyük oyun çözülür umarımJeneriğini yapsa bu kadro şeklinde süper olur @Çiğdem- son sahneye nediyorsun
Bu kadro efsane al herhangi bi bir diziye sok patlar giderHhaha Gargamel ismiyle bir kırıze girelek başladım okumaya![]()
![]()
Şirinleri getirmiş ayoll diziye Hemen forumdakı kadroyu sayalım![]()
![]()
@gözlemci @Forumdash
Hogatha ben Akbabam @Harunnn60
![]()
Baltazar @destere Kargası eltisi @mrt-06
![]()
Gargamel @xemrexxx Azman @serhatt
![]()
İri Yarı Dev @XanTier
![]()
Hhaha Aaa şu @serhatt ile @xemrexxx e bak ayoll bu insanlar her şekilde mi gıcık görünür şu gıcık surat ifadelerine bakBu kadro efsane al herhangi bi bir diziye sok patlar gider![]()
![]()
Yalnız tam uymuşlar tamda hayal ettiğim tiplerHhaha Aaa şu @serhatt ile @xemrexxx e bak ayoll bu insanlar her şekilde mi gıcık görünür şu gıcık surat ifadelerine bak![]()
![]()
@Forumdash @mrt-06
![]()
Gargamelin Şirinler köyüyle uğraşması gibi Emrede forum üyeleriyle uğraşıyor hayat amaçları o ikisinindeYalnız tam uymuşlar tamda hayal ettiğim tipler![]()
![]()
HahahahahGargamelin Şirinler köyüyle uğraşması gibi Emrede forum üyeleriyle uğraşıyor hayat amaçları o ikisininde![]()
![]()
![]()
Hahah Aaa destere ile bana laf atmadan yaşamıyor ayoll bazen sırf bize laf atmak için girip video bir şey atıp gidiyor yoksa uyuyamıyormuşHahahahah![]()
![]()
Sende tabi şirine
![]()
Seninle uğraşıp duruyor
![]()
![]()
Dur sen benim elimde çok güzel şeyler var patlatacam emreyiHahah Aaa destere ile bana laf atmadan yaşamıyor ayoll bazen sırf bize laf atmak için girip video bir şey atıp gidiyor yoksa uyuyamıyormuş![]()
![]()
![]()
Oooo @xemrexxx e saldırı planlıyorsun demekDur sen benim elimde çok güzel şeyler var patlatacam emreyi![]()
![]()
Pompy gibi bombalı bir saldırı hemde
Hhaha Aaa merak ettim ayollPompy gibi bombalı bir saldırı hemde![]()
![]()
![]()
Sen baya yamulttun ama çözüm tamamen mezara sokmaktaHhaha Aaa merak ettim ayollBen de Kemal Sunal videosu atmıştım biraz yamulmuştu
![]()
![]()
![]()
Tam aile dizisi oldu.Hhaha Gargamel ismiyle bir kırıze girelek başladım okumaya![]()
![]()
Şirinleri getirmiş ayoll diziye Hemen forumdakı kadroyu sayalım![]()
![]()
@gözlemci @Forumdash
Hogatha ben Akbabam @Harunnn60
![]()
Baltazar @destere Kargası eltisi @mrt-06
![]()
Gargamel @xemrexxx Azman @serhatt
![]()
İri Yarı Dev @XanTier
![]()