Aaa komşu nineler tüfekle camlara çıkar ortalık kurşundan geçilmez demiştimYani bacı bacı oturunBana da yenge olur hem
![]()
Nineleri de kandırırsın senAaa komşu nineler tüfekle camlara çıkar ortalık kurşundan geçilmez demiştim![]()
![]()
![]()
@Yiğitt cim neden gözlük dağitiyorsun yine![]()
Hissediyorum, bir yerlerden Kanal D'ye laf gelecek. Önlemimi almaya başladım ben de.
Hissediyorum, bir yerlerden Kanal D'ye laf gelecek. Önlemimi almaya başladım ben de.![]()
Hahah Aaa inş bedava dağıtıyordur ben çantama dolduruyorum@Yiğitt cim neden gözlük dağitiyorsun yine![]()
Aha sen getirdin konuyuHissediyorum, bir yerlerden Kanal D'ye laf gelecek. Önlemimi almaya başladım ben de.![]()
Bedava diye hepsini kabul etme. Ucuz gözlük bunlarHahah Aaa inş bedava dağıtıyordur ben çantama dolduruyorum![]()
![]()
![]()
Hhaha Aaa zaten pahalı olsa atmazBedava diye hepsini kabul etme. Ucuz gözlük bunlarAliexpress malı bile değil
![]()
Bedava diye hepsini kabul etme. Ucuz gözlük bunlarAliexpress malı bile değil
![]()
Gözlüklerim 10 numara 5 yıldız.
Ne varmış benim halimde be uğursuzHayır yani kız ♥ kız diyorum@serhatt ın kız hali diyorum. Daha nasıl acık söylim ama bacım sende haa
![]()
Aaa sen adam öldürmesen bile gideceğin yer belliBen seni öldürünce cennetlik olacamm![]()
Hadi ordan namazında abdestinde insanımAaa sen adam öldürmesen bile gideceğin yer belli![]()
![]()
Kazan ateşinde zebaniler ile baş başa yemek
![]()
![]()
![]()