Başlığa göre listenin 1.sırasında senin olman gerekiyor
Başlığa göre listenin 1.sırasında senin olman gerekiyor
Şirinle karşilaşsa Gizemi tefe koyar çalardıMerve çakmasını alman, UTC'deki avukatı dahil etmemen ve Fazilet sevgini biraz abartman dışında iyi liste olmuş eline sağlık. Ama Gizem'in 1. sırada olması gerekirdi sonuçta 1.75 boyunda yürüyen bir beyin. @xemrexxx
Şirin kim ya Gizem reis varken tıfıl kıvırcık kızın ne işi olur.
Yorgunluğuna veriyorum bu gafını.Şirinle karşilaşsa Gizemi tefe koyar çalardı
Sanırım yorgunum gerçeen Yoksa daha güzel överdim Şirini Böyle cok ucuz bi söylem olmuş, bi daha okuyunca fark ettimYorgunluğuna veriyorum bu gafını.
Sana @serhatt I gonderiyorum seni gebertecek ahan da yola cikmis @mrt-06 @Forumdash @Dosi @cookies @vadikızı @Harunnn60 @kerem @S.G.A.T.@xemrexxx den bu kadar güzel bir konu bekliyormuydun @Harunnn60
İğrençsin!!!Sana @serhatt I gonderiyorum seni gebertecek ahan da yola cikmis @mrt-06 @Forumdash @Dosi @cookies @vadikızı @Harunnn60 @kerem @S.G.A.T. Ekli dosyayı görüntüle 59827
listede yer almaya aday diğer isimler: süreyya ve ipek (istanbullu gelin) ; şirin (kadın) ı da kutluyorum neyse @Çiğdem- @Dosi @vadikızı şunları izleyin de kadınlık öğrenin artık @MasacRE- @MEnes @Yiğitt @cookies @Harunnn60 @Forumdash @Ahmed @Thequeer @serhatt @Forumdash @S.G.A.T. @DarkLegenD @ozmoturk @gözlemci @denizz19 @xBUGRAx @Aserat @ömer karataş @mrt-06 @offensive
İğrençsin!!!
Hahhaha Aaa demiştim ben @xemrexxx in arşividne sende vardırsın diye @serhattSana @serhatt I gonderiyorum seni gebertecek ahan da yola cikmis @mrt-06 @Forumdash @Dosi @cookies @vadikızı @Harunnn60 @kerem @S.G.A.T. Ekli dosyayı görüntüle 59827
Konuya senide ekleyelimsenin kafanda paralıyacam o çantayı
aa sen eklenmelisin baş ecünnü olaraktanKonuya senide ekleyelim
Hhaha Aaa olmaz okadar cicili bicili giyinmişsinaa sen eklenmelisin baş ecünnü olaraktan
Ben o kadar açık giyinmiyorumHhaha Aaa olmaz okadar cicili bicili giyinmişsin