Sezona Damga Vuran Kraliçeler I Top 10

Şimdi sen avatarım için iyi birşeymi dedin kötümü? :F
Aylar oldu ben bu avatarla takılalı. Sana kötü anılar canlandırıyorsa söyle değiştiririm :D :D
Yok kötü hissetsem söylerdim şimdi sadece eski bozdolabımızı hatırlatıyor bana avatarın. :A

yarın da senin sevdiğin doalyısıyla gerçek hayatta yumuşaması muhtemel oyuncuları sıralarım bak mesela:A @mrt-06 @serhatt @Dosi @Forumdash
Dc0N5WWWkAYjIig.jpg
ARAS :bhr:

Anam senin yüzün nerde. :F CW dizilerindeki şeytanlar gibi olmuş avatarın. :F @Çiğdem- @xemrexxx

Bacımın ayağını kaydıramazsın:bağır: Sana and olsun kii..... :F:FF: Yemin etmeyeyim neyse dağ gibi ağabeyi var yanında:A
Adamın yaşı belli değil ismi belli değil ve ismi belli olmayanın cinsiyetide belli değildir bir isim demiyorkı kızmı erkekmi anlayalım :A

Yanı suratsız avatar cuk oturmuş :A :A :A

Yok kötü hissetsem söylerdim şimdi sadece eski bozdolabımızı hatırlatıyor bana avatarın. :A
hahahaa :F yok ben bi garip oldum :F
Yeni avatar işine girişeyim :A Yelpazeli birşey bakayım :A Bana onu hediye etmiştin :A

Merve çakmasını alman, UTC'deki avukatı dahil etmemen ve Fazilet sevgini biraz abartman dışında iyi liste olmuş eline sağlık. Ama Gizem'in 1. sırada olması gerekirdi sonuçta 1.75 boyunda yürüyen bir beyin. :Z @xemrexxx
Senden başkasını tanımıyorum :F:F

Bu arada Şirin olsaydı harbiden Gülse yerine :T: @Aserat seni çok etkilemiş anlaşilan :A
Şirin kim ya Gizem reis varken tıfıl kıvırcık kızın ne işi olur. :A