Yok kötü hissetsem söylerdim şimdi sadece eski bozdolabımızı hatırlatıyor bana avatarın.Şimdi sen avatarım için iyi birşeymi dedin kötümü?
Aylar oldu ben bu avatarla takılalı. Sana kötü anılar canlandırıyorsa söyle değiştiririm
Yok kötü hissetsem söylerdim şimdi sadece eski bozdolabımızı hatırlatıyor bana avatarın.Şimdi sen avatarım için iyi birşeymi dedin kötümü?
Aylar oldu ben bu avatarla takılalı. Sana kötü anılar canlandırıyorsa söyle değiştiririm
başlığı neden değiştirdin @xemrexxxBu ne güzel bir başlıktır @xemrexxx @mrt-06 @Forumdash @Harunnn60 @serhatt @sokak sanati @turkuazz @kerem
ARASyarın da senin sevdiğin doalyısıyla gerçek hayatta yumuşaması muhtemel oyuncuları sıralarım bak mesela @mrt-06 @serhatt @Dosi @Forumdash
Adamın yaşı belli değil ismi belli değil ve ismi belli olmayanın cinsiyetide belli değildir bir isim demiyorkı kızmı erkekmi anlayalımBacımın ayağını kaydıramazsın Sana and olsun kii..... F: Yemin etmeyeyim neyse dağ gibi ağabeyi var yanında
hahahaa yok ben bi garip oldumYok kötü hissetsem söylerdim şimdi sadece eski bozdolabımızı hatırlatıyor bana avatarın.
Ben seni koruyayım, sen gel burda laf yap banaAdamın yaşı belli değil ismi belli değil ve ismi belli olmayanın cinsiyetide belli değildir bir isim demiyorkı kızmı erkekmi anlayalım
Yanı suratsız avatar cuk oturmuş
Kralliğimin koltuğu sana kalacak tabi kiAbim benim kralsın.
Bak @mrt-06 ya kralliğimi devredecem. Seni korusun ben yokken Eğer üstüne gelirse o köfte atsın zindana Dany'nin ejderhaları bi güzel kızartsın.
Heee biz bize, gıybetçik olur bu.
Abim daha uzun yıllar inme o koltuktan daha ben tahta geçecek erdeme ulaşmadım.Kralliğimin koltuğu sana kalacak tabi ki
Ulaşirsin ulaşirsin O tacı kafana takacak, o poponu o koltuğa koyacaksınHeee biz bize, gıybetçik olur bu.
Abim daha uzun yıllar inme o koltuktan daha ben tahta geçecek erdeme ulaşmadım.
Şirin kim ya Gizem reis varken tıfıl kıvırcık kızın ne işi olur.Senden başkasını tanımıyorum
Bu arada Şirin olsaydı harbiden Gülse yerine @Aserat seni çok etkilemiş anlaşilan