Bu geceki sorumuz şu sizce evlilik için en ideal yaş kaç? Ve evlendikten sonra kaç çocuk sahibi olmak istiyorsunuz? Gelsin cevaplar.
Evlilik ciddi müessese ve balayınızı nerede yapmayı düşünüyorsunuz?
Balayı nerede27 olmadan birini bulup 30 olmadan evlenmem lazım. Çocuklarımı da 30 olmadan kucağıma almalıyım ama kriterlerime uygun kız bulamıyorum;
- Yeşil gözlü
- Güler yüzlü
- Esprili
- Kültürlü
- Açık Görüşlü
- Beyaz Tenli
- Temiz kalpli
Yok yok yok! Herkes mi kötü olur.....
Balım nereyi isterse gideriz bana fark etmez.Balayı nerede
Aa, bu resmen benim! Tahmin et, sana uygun olmayan tek eksik yönüm sence ne?27 olmadan birini bulup 30 olmadan evlenmem lazım. Çocuklarımı da 30 olmadan kucağıma almalıyım ama kriterlerime uygun kız bulamıyorum;
- Yeşil gözlü
- Güler yüzlü
- Esprili
- Kültürlü
- Açık Görüşlü
- Beyaz Tenli
- Temiz kalpli
Senin balını yiyim AtacanBalım nereyi isterse gideriz bana fark etmez.
Yoksa senBırakın bu ciddi müessese işlerini. İki tane imza atıyorsun o kadar. Basit.
Çocuk yapmayı düşünmüyorum. Evlenmeyi düşünmüyorum ama bu durum birlikte olduğum kişiye bağlı; bu yüzden 25 yaş iyidir, güzeldir. (Tamamen salladı)
Kayseri Mantıcısında balayı yaparsın @DosiŞu resim koymasan olmuyormuydu ya nise
valla bence 25-30 arası ideal diyorum 3-4 tane istiyorum valla çok kardeş olması çok iyi olur Balayını düşünmedim hiç ya o zaman düşünürüz
Bastonun şekil değiştirmiyordur. @denizz19Aa, bu resmen benim! Tahmin et, sana uygun olmayan tek eksik yönüm sence ne?
Bastonu içine kaçmışBastonun şekil değiştirmiyordur. @denizz19
Ne anladıysan oNasıl yani?
İşte sana uygun olmayışımın sebebi baston.
Çok egzotik olurdu benceNasıl yani?
İşte sana uygun olmayışımın sebebi baston.
Vallahi bir şey anlamadım ahahahaha.Bastonu içine kaçmış
Ne anladıysan o
Çok egzotik olurdu bence
Bastonun içine kaçmış sanırım diyorum çocuk istemem evlenmem falan diyin YaVallahi bir şey anlamadım ahahahaha.
Hayırdır sen gece gece niye bu konuyu açtın azdın mı yine.Bastonu içine kaçmış
Ne anladıysan o
Çok egzotik olurdu bence
Başka bi arzun27 olmadan birini bulup 30 olmadan evlenmem lazım. Çocuklarımı da 30 olmadan kucağıma almalıyım ama kriterlerime uygun kız bulamıyorum;
- Yeşil gözlü
- Güler yüzlü
- Esprili
- Kültürlü
- Açık Görüşlü
- Beyaz Tenli
- Temiz kalpli
Tam bu kriterlere uygun bir kız gördüm bugün Aşık oldum27 olmadan birini bulup 30 olmadan evlenmem lazım. Çocuklarımı da 30 olmadan kucağıma almalıyım ama kriterlerime uygun kız bulamıyorum;
- Yeşil gözlü
- Güler yüzlü
- Esprili
- Kültürlü
- Açık Görüşlü
- Beyaz Tenli
- Temiz kalpli
Aaaaaaah bu nasıl çirkince bir iftira. @cookies gibi bir sapığın olduğu evrende, sen çocuk yapar mısın?Bastonun içine kaçmış sanırım diyorum çocuk istemem evlenmem falan diyin Ya
Bu azılacak bir konu olsaydı @cookies açardı. Hiç kaçırmaz o tür şeyleri.Hayırdır sen gece gece niye bu konuyu açtın azdın mı yine.
Valla askerden döndüğümden beri hatta askerlik evresinde bayağı kudurmuştum gerçi hala da öyleHayırdır sen gece gece niye bu konuyu açtın azdın mı yine.