Anam o @xBUGRAx'in herifindeki boy ne öyle.Kiz Bak @serhatt in haremi toplanmış Ekli dosyayı görüntüle 59691
Oni @Billy Kane de beğeniyor talibi çok ondan uzun demek ki hepsine yetenek içinAnam o @xBUGRAx'in herifindeki boy ne öyle.
Bu oğlanı beğenmeyen var mı ki Allah özel zaman harcayıp yapmış sanki. @S.G.A.T. ve @MasacRE-'nin de favorisi.Oni @Billy Kane de beğeniyor talibi çok ondan uzun demek ki hepsine yetenek için
Şu 20. İtiraftaki rüyaya ne diyorsunuz benim ışığımdan bu hafta itiraflar kaynadı. @Çiğdem-Hepsine gücü yetmez @destere gibi firar eder oğlan
Gözün var tabi EmrahtaAaa Emrah pardon aklım Vartoluya gitti
Fotoda çok şirin
Emrahın yanındaki hariç hepsi tapulu malımKiz Bak @serhatt in haremi toplanmış Ekli dosyayı görüntüle 59691
Kaldırdık yeter bu kadar sergilendiğim. Ama güzel olurdu ya o.Atacanın fotosu nerede Leonun kafasını Atacana , Atacanın kafasınıda Leona koyacaktım
Aaa ilk fotonu bana at cnm @xemrexxx i daha da kışkandıralımKaldırdık yeter bu kadar sergilendiğim. Ama güzel olurdu ya o.
Kötü yola düşeceğim valla.
Yalan dunya Zerrin gibi göbeğin Taksim'de ki duvarları süsleyerekKötü yola düşeceğim valla.
O bölüm efsaneydi. Saklamak için bütün afişleri yırtmıştı.Yalan dunya Zerrin gibi göbeğin Taksim'de ki duvarları süsleyerek