Ben xRay cihazıyla bakarım hem boyunu posunu görmüş oluruz.Çarşaftan görünmem o zaman da
Ben xRay cihazıyla bakarım hem boyunu posunu görmüş oluruz.Çarşaftan görünmem o zaman da
Senin istediğin uzun boya fazlasıyla sahibimBen xRay cihazıyla bakarım hem boyunu posunu görmüş oluruz.
Sorun şu ki ben uzun sevmem. Ben uzun değilim.Senin istediğin uzun boya fazlasıyla sahibim
Uzun olmak istiyordun yaSorun şu ki ben uzun sevmem. Ben uzun değilim.
Töbe töbe ben onu demiyorum,sen uzun boylu olsaydım biraz daha dedin ya itiraflarda,ben de diyorum ki senin aksine fazlasıyla uzunumBana çıtı pıtı biri lazım
Tamam işte ben olmadığıma göre olanları da sevmiyorum o yüzden çıtı pıtı seviyorum diyorum.Töbe töbe ben onu demiyorum,sen uzun boylu olsaydım biraz daha dedin ya itiraflarda,ben de diyorum ki senin aksine fazlasıyla uzunum
Beni de sevmezsin o yüzden sana göstermiyorum kendimiTamam işte ben olmadığıma göre olanları da sevmiyorum o yüzden çıtı pıtı seviyorum diyorum.
Sen ayrısın kuşum senin yüreğini sevdik zaten. 😉Beni de sevmezsin o yüzden sana göstermiyorum kendimi
Hahaha Şoklardayım.
Haftayada serhat bence konuk olsunİftira atıyo geçmişi kandilli
Vayyyy aldın gönlümü kazandın kalbimiSen ayrısın kuşum senin yüreğini sevdik zaten. 😉
Ben de onu diyecektim veya sen videolu konuk ol.Haftayada serhat bence konuk olsun
Ben de onu diyecektim veya sen videolu konuk ol.
Forumdakıler kosmaya baslar peşinden serhatınyok aman kalsın
O niye kızForumdakıler kosmaya baslar peşinden serhatın