YS Halkın Polisi 10.Sezon İlk Bölüm (268. Bölüm)

bari bir hayırlı olsun deselerdi forumun en uzun olan dizisi çünkü gördüklerini biliyorumda @mrt-06 ne yapalım bu rekoru Ana caddelerle yapmayı planlıyorduk olmadı bazinga ya katıldık ve yakamoz asi ye O zaman maskeli fedai ve arkadaşları ortaklarımın hepsini kaçırmıştı ama dediklerimin hepsi tek tek çıktı demi o eleştirilen senaryodan birol güven tutkuyu icat etti totali iyi oldu ama Orda selaminin ismini geçirmekte ve genç sevgili hepsi benim fikrimdi @serhatt @gözlemci

bari bir hayırlı olsun deselerdi forumun en uzun olan dizisi çünkü gördüklerini biliyorumda @mrt-06 ne yapalım bu rekoru Ana caddelerle yapmayı planlıyorduk olmadı bazinga ya katıldık ve yakamoz asi ye O zaman maskeli fedai ve arkadaşları ortaklarımın hepsini kaçırmıştı ama dediklerimin hepsi tek tek çıktı demi o eleştirilen senaryodan birol güven tutkuyu icat etti totali iyi oldu ama Orda selaminin ismini geçirmekte ve genç sevgili hepsi benim fikrimdi @serhatt @gözlemci
Kim diyecek hayırlı olsunu :D
Bu arada sen 300.bölüm yap kutlarız :D

keşke @destere yi kaçırmasaydım bir vampir uğruna forumdan kaçtı @mrt-06 benim başıma gelenleri yazdım destere kaçtı gerçekte başına gelse ne yapardı böyle olaylar karşısında
Hayırlı olsun pompycim ben ve @Çiğdem- yine severek takip edeceğiz. 😉
destere benle dolaba girmek istiyordu pompy de vampirlerle ölü ruhlarla dolaba koymuştu onu :A :A :A Ogünden sonra protesto etti pompyı :F :F :F @serhatt @gözlemci