pompy bu ayoll forumun uzaylı üyesi sende onu bilmezsinBen kimseye benzemem bilirsin,herkesin işini bitirmeden kendime tekme attırmam
pompy bu ayoll forumun uzaylı üyesi sende onu bilmezsinBen kimseye benzemem bilirsin,herkesin işini bitirmeden kendime tekme attırmam
Ben ne uzaylılar gömdümpompy bu ayoll forumun uzaylı üyesi sende onu bilmezsin
Uzaylı görsen altına kaçırırsın beeBen ne uzaylılar gömdüm
Ahahahah seni görünce bişey olmadıysa bana,uzaylı görünce de olmazUzaylı görsen altına kaçırırsın bee
Devrik cümle kurmuşum onları düzelttim @serhattAhahahah seni görünce bişey olmadıysa bana,uzaylı görünce de olmaz
Başladı kelle paça mevsimi@mrt-06 @serhatt @gözlemci @xemrexxx @Harunnn60 @Forumdash @pompy
destere ile yine ölmemişiz
Ayrıca pompy iftar menusunu beleşe getirmiş ayoll
Suatın cesedi çalınmış Olarak Organlarını alıp ama organı temizleyip bide bundan sonra kemiklerinden çorba yaparlar iftar için mezardan ölü insanlardan çorba yaparlar ya da lahmacun kebap yapar
Kim diyecek hayırlı olsunubari bir hayırlı olsun deselerdi forumun en uzun olan dizisi çünkü gördüklerini biliyorumda @mrt-06 ne yapalım bu rekoru Ana caddelerle yapmayı planlıyorduk olmadı bazinga ya katıldık ve yakamoz asi ye O zaman maskeli fedai ve arkadaşları ortaklarımın hepsini kaçırmıştı ama dediklerimin hepsi tek tek çıktı demi o eleştirilen senaryodan birol güven tutkuyu icat etti totali iyi oldu ama Orda selaminin ismini geçirmekte ve genç sevgili hepsi benim fikrimdi @serhatt @gözlemci
Yeni sezonu @Harunnn60 @mrt-06 @vadikızı @denizz19 @turkuazz bari forumdaki herkes deseydi hayırlı olsunu çünkü forumun en uzun süren dizisiKim diyecek hayırlı olsunu
Bu arada sen 300.bölüm yap kutlarız
Güzel olmuş bölüm.Yeni sezonu @Harunnn60 @mrt-06 @vadikızı @denizz19 @turkuazz bari forumdaki herkes deseydi hayırlı olsunu çünkü forumun en uzun süren dizisi
Hayırlı olsun yeni sezon aksiyonlu bir bölüm yapmışsınYeni sezonu @Harunnn60 @mrt-06 @vadikızı @denizz19 @turkuazz bari forumdaki herkes deseydi hayırlı olsunu çünkü forumun en uzun süren dizisi
destere benle dolaba girmek istiyordu pompy de vampirlerle ölü ruhlarla dolaba koymuştu onu Ogünden sonra protesto etti pompyı @serhatt @gözlemciHayırlı olsun pompycim ben ve @Çiğdem- yine severek takip edeceğiz. 😉