Katil ben olsaydım gebermiştim seni
Aaa sonra bir bahane uydurup kandırmıştı beni tabi benim hayrıma yaptığını diyipKatil ben olsaydım gebermiştim seni
Destoş kaçmış gör işte seni sevmediğiniDolapta ben olsam beni katille bırakmazdı
![]()
Seni çok kandırmıştı vesselam sende saftın inanıyordunAaa sonra bir bahane uydurup kandırmıştı beni tabi benim hayrıma yaptığını diyip![]()
![]()
![]()
Hahah Aaa dün gibi sana attığı tribi hatırlıyorum bunun içinmi bekliyorduk dolabı diyeAynen bende orada kalmıışm gibi, aklımdan çıkmamış o sahneler![]()
![]()
İnandın mı sendeAaa sonra bir bahane uydurup kandırmıştı beni tabi benim hayrıma yaptığını diyip![]()
![]()
![]()
Sorma yaa zaman çok acımasız ama forumda en keyif aldığım dönemler o zamanlardıHahah Aaa dün gibi sana attığı tribi hatırlıyorum bunun içinmi bekliyorduk dolabı diye
4 yıl geçmiş üstünden dün gibi bahsediyoruz bu zaman niye böyle acımasız![]()
![]()
![]()
İnandın mı sende![]()
Seni çok kandırmıştı vesselam sende saftın inanıyordun![]()
![]()
Aaa vlla hanı şuan reelde 90lı yılları 2000lı yılların basını özlüyorumya forumdada 2014-2015 dönemini özlüyorumSorma yaa zaman çok acımasız ama forumda en keyif aldığım dönemler o zamanlardıbaya eğleniyorduk , 3-4 kişi bi konu üzerinden sayfalarca mesaj yazıyor kendi çapımızda eğleniyorduk
ne günler di beee
![]()
Şaşırmadım![]()
Hahah Aaa evet Kemalim yapmaz gibiİnandın mı sende![]()
Sonunda Mesude gibi olur inş.Hahah Aaa evet Kemalim yapmaz gibi![]()
![]()
![]()
Hahha Aaa benden önce o öldüSonunda Mesude gibi olur inş.![]()
Eee şimdi de sıra sendeHahha Aaa benden önce o öldü![]()
![]()
![]()
neden gitmiyorEtiket gelmemiş bana ondan konuyu görmedim Ozan çoğu etiketler bana gelmiyo yoksa es geçmem seni biliyosun hayırlı olsun yeni sezon😉
neden gitmiyor