YS Halkın Polisi 10.Sezon İlk Bölüm (268. Bölüm)

Seninle girip napacak adam :A
Ölüsü kandilli karı :A
Hhaha Aaa bu dolap hikayesi @gözlemci den geliyor Çığlık diye korku dizisi yazmıştı forumda orada destere ile dolap sahnelerimiz damga vurmuştu :A

dolaba girdik destere ile ve katilde dolaba girdi destere beni bırakıp kaçmıştı :F @mrt-06

Hhaha Aaa bu dolap hikayesi @gözlemci den geliyor Çığlık diye korku dizisi yazmıştı forumda orada destere ile dolap sahnelerimiz damga vurmuştu :A

dolaba girdik destere ile ve katilde dolaba girdi destere beni bırakıp kaçmıştı :F @mrt-06
Katil ben olsaydım gebermiştim seni :A
Destoş kaçmış gör işte seni sevmediğini :F Dolapta ben olsam beni katille bırakmazdı :A

Hahah Aaa dün gibi sana attığı tribi hatırlıyorum bunun içinmi bekliyorduk dolabı diye :F

4 yıl geçmiş üstünden dün gibi bahsediyoruz bu zaman niye böyle acımasız :A :A :A
Sorma yaa zaman çok acımasız ama forumda en keyif aldığım dönemler o zamanlardı :( baya eğleniyorduk , 3-4 kişi bi konu üzerinden sayfalarca mesaj yazıyor kendi çapımızda eğleniyorduk :( ne günler di beee :(

Sorma yaa zaman çok acımasız ama forumda en keyif aldığım dönemler o zamanlardı :( baya eğleniyorduk , 3-4 kişi bi konu üzerinden sayfalarca mesaj yazıyor kendi çapımızda eğleniyorduk :( ne günler di beee :(
Aaa vlla hanı şuan reelde 90lı yılları 2000lı yılların basını özlüyorumya forumdada 2014-2015 dönemini özlüyorum :(

o dönemlerin sohbet ortamı bir başkaydı ya eskiler daha tatlı geldi için özlüyoruz bilemiyorum :A

hayırlı olsun deselerdi mentionladıklarım bari yukarıya iyi olurdu en yukarıya mentionladıklarım gerçekten Halkın Polisi en uzun süren forum dizisi demi @mrt-06 300.bölüm 11.sezona gelecek daha var yani @mrt-06 @Çiğdem- @gözlemci

:ozur:Etiket gelmemiş bana ondan konuyu görmedim Ozan çoğu etiketler bana gelmiyo yoksa es geçmem seni biliyosun hayırlı olsun yeni sezon😉

Forum İstatistikleri

Konular
173,108
Üyeler
8,483
Son Üye
justking