Aaa benim gibi deseneOğlanı şıkıstırıyormuş tenha konularda![]()
Aaa benim gibi deseneOğlanı şıkıstırıyormuş tenha konularda![]()
Etiket yapılmadıkı cnm hem yabancımısınız abimsin davete ne gerek var burasıda senin sayılırKutlamaya davet edilmediğim için hediye mediye yok bacım
Tebrikler bacım... Allah çenene kuvvet versinHiç susmasın
@Çiğdem-
Yok o öyle sıkıştırmak değil, böyle sıkıştırdım indirdim yumruğu
Ne biçim organize etmiş @mrt-06 diye fırça atayım o zamanEtiket yapılmadıkı cnm hem yabancımısınız abimsin davete ne gerek var burasıda senin sayılır![]()
Aaa sende yolu yarıladın bu arada aktifliğinde iyi durumda 100 e görürüz umarım senideKutlamaya davet edilmediğim için hediye mediye yok bacım
Tebrikler bacım... Allah çenene kuvvet versinHiç susmasın
@Çiğdem-
12.senede inşAaa sende yolu yarıladın bu arada aktifliğinde iyi durumda 100 e görürüz umarım senide![]()
2020 de 100 olursun inş biz de forumda oluruz12.senede inş![]()
Aaa bu masum konuyu şey yerine döndürme hem abdestini al ezan okunacakaa hadi bul şunu da sahur olmadan bakiyim![]()
Burda oknumasına 1 saatten fazla var beAaa bu masum konuyu şey yerine döndürme hem abdestini al ezan okunacak![]()
Ezanlar okundu geceyi bekleBurda oknumasına 1 saatten fazla var be
Kız yetkilerini kullan da bul şu fotoyu![]()
Ney ettirmedenEzanlar okundu geceyi bekle![]()
Kepenkleri kapattık seni şey ettirmeden![]()
![]()
![]()
Dilini keseceğim senin dün çok fena kinlendim.Bak kendin diyorsun balon o, bir iğne batırırım pıss diye söner sonra da sağlı sollu girişirim![]()
Unutmuşum etiket yapmayı.Hahah Aaa kendi adına davet konusunda @mrt-06 a kızabilrisin evet![]()
Ama kendi açımdan bu harika hediyeli konuya ben kızamam![]()
![]()
![]()