2017 En Favori Şarkı 2017 | Çeyrek Final| C Grubu

Hangi Şarkı Yarı Finale Yükselsin ?

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne zamandan beri dinlenme sayılarıyla şarkı ölçer oldun? :A

Bir yıl dediğin diğerini tutmuyor artık yeni şampiyonlar, yeni finalistler zamanı. :Z
Zaten kalite anlayışım dinlenme sayısı değil ki her türlü Manifesto denen saçmalıktan daha iyi :kiki:

Birtek benmi atmışım 😱
Sende atarsan boş oy sayılmaz aslında :A
Orda kapı gibi açık ara aralarında beğendiğim varken, hiç dinlemediğim şarkıyamı oy verecem? :A:A
Merak etme sana arkadaşlar gelir illaki :A

Şarkıyı dinle o zaman, belki çok beğenirsin. :A
Beğendim 😱
Önceki turda hatırlamıyorum ama galiba Öyle kolaysa şarkısının hatırına vermiştim oy.
Öyle kolaysa şarkısını çok beğeniyorum ve ilkkez dinliyorum diye belirtmiştim zamanında ama sonra Gel şarkısınıda zamanında dinlemiş olduğumu hatırladım. Kesinlikle Kaliteli bir ses.

Rahat ol ben hiçbir şey yapmıyorum ki sadece oy verecek kişileri etiket yapıyorum bir önceki turdaki oylarına bakarak :bhr:

@serhatt @dreamy @mesmeso61 @MasacRE- :Z
Bide burdaki oylara baksan @serhatt ın Sezen'e vermiş olduğunu görürdün :A:A
hem okadar etkinlik gördün, insan rakiplere göre veriyor oy. Her tur aynı şarkıcıya vermem mesela ben.
bazen MS'de derler ya" sen o etkinlikte oy vermiştin, seviyorum demiştin" ama o etkinlikte oy verirken rakip başkalarıydı. Bu hiç hesaba katılmıyor :A

Sallamasyon yazıyorum :kiki:
Belli canım belli :A
editlemiştim mesajı ama hemen alıntılamışsın.
Tekrar yazayım: bazen MS'de derler ya" sen o etkinlikte oy vermiştin, seviyorum demiştin" ama o etkinlikte oy verirken rakip başkalarıydı. Bu hiç hesaba katılmıyor :A"

Belli canım belli :A
editlemiştim mesajı ama hemen alıntılamışsın.
Tekrar yazayım: bazen MS'de derler ya" sen o etkinlikte oy vermiştin, seviyorum demiştin" ama o etkinlikte oy verirken rakip başkalarıydı. Bu hiç hesaba katılmıyor :A"
Sıkıntı yok :ok:

Beğendim 😱
Önceki turda hatırlamıyorum ama galiba Öyle kolaysa şarkısının hatırına vermiştim oy.
Öyle kolaysa şarkısını çok beğeniyorum ve ilkkez dinliyorum diye belirtmiştim zamanında ama sonra Gel şarkısınıda zamanında dinlemiş olduğumu hatırladım. Kesinlikle Kaliteli bir ses.
Birsonraki tursa oy verirsin diyeceğim de bir sonraki tura kalırsa artık. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...