- Reaksiyon puanı
- 31,792
- Puanı
- 1,059
İlk kez 4. turda hiçbir şarkısına oy vermemeyi başardım, orada da elendi bütün şarkıları çok şükürSon oylamasından beridir ortalarda yoktun
İlk kez 4. turda hiçbir şarkısına oy vermemeyi başardım, orada da elendi bütün şarkıları çok şükürSon oylamasından beridir ortalarda yoktun
Vermemeyi derken Oy vermek için demek hep kendini zor tuttun neyse beni haklı çıkardınİlk kez 4. turda hiçbir şarkısına oy vermemeyi başardım, orada da elendi bütün şarkıları çok şükür
Oy vermemek derken önceki turlarda daha kötü şarkılar olduğundan mecburen Hande'ye de oy veriyordum, 4. tur itibariyle Hande'ninkilerden daha kötü şarkı kalmamıştı Demek istediğim buydu bir de açıklattırdın yani helal olsun
O konuda haklı çıktım yaa yarı finali zor görür demiştim @MasacRE- gazlamaya çalişsa da forumun içler acısı hali ortada Zevk denen bişey yok.
Bu yıla Tarkan Sezen ve Hande damga vurmuştu bence bir şarkısı final hak ediyorduOy vermemek derken önceki turlarda daha kötü şarkılar olduğundan mecburen Hande'ye de oy veriyordum, 4. tur itibariyle Hande'ninkilerden daha kötü şarkı kalmamıştı Demek istediğim buydu bir de açıklattırdın yani helal olsun
Bu yıla damgasını vuran bir isim var ve o da şu anda yarı finale çıkmış durumda, yoluna gümbür gümbür devam ediyorBu yıla Tarkan Sezen ve Hande damga vurmuştu bence bir şarkısı final hak ediyordu
Ama forumdash böyle olacağını demişti masacrede hayır olmayacak dedi ve son turlarda desteklemedi
O Şuan kölelik sistemiyle meşkul klipte çalısanlar zincire vurulu çalısıyormuşBu yıla damgasını vuran bir isim var ve o da şu anda yarı finale çıkmış durumda, yoluna gümbür gümbür devam ediyor
Tabii öyledir @Çiğdem-Oy vermemek derken önceki turlarda daha kötü şarkılar olduğundan mecburen Hande'ye de oy veriyordum, 4. tur itibariyle Hande'ninkilerden daha kötü şarkı kalmamıştı Demek istediğim buydu bir de açıklattırdın yani helal olsun
01:26da anket mi hortlatılır etiketler uykularına mı girecek de gelip oy verecekler Yine Sıla çıktı ya Manifesto nasıl elenir.
@denizz19 Sana cevabını vermiş01:26da anket mi hortlatılır etiketler uykularına mı girecek de gelip oy verecekler Yine Sıla çıktı ya Manifesto nasıl elenir.
Oha be, laf sokmuş bana. Bu mesaja da denk geldim.Şarkının sözleri daha çocuk yaşta sayılacak oğlanların içi geçmiş 70 yaşında gibi davrananlara yazılmış sankı @Tolstoyevski @mesmeso61 @Mr at @Arslan Bey Ve dünya kadar örnek var bu forumda
Niye herkes bu kadar ciddi
Okunmamış kitaplar ama ciltli
Asık asık yüzlü insanlar
Ta yüreğine kadar kilitli
Ne gülümseme ne günaydın yok
E tabi üçüncü sayfada olay çok
Haberler hep son dakika şok şok
Yaşamak inadına hemen şimdi
Hahah Aaa ne laf sokması ayoll @mrt-06 ile birlikte sana şarkı armağan ettik kıymetimizi bil Hissetmiş gelmişsin zatenOha be, laf sokmuş bana. Bu mesaja da denk geldim.