2017 En Favori Şarkı 2017 | Çeyrek Final| C Grubu

Hangi Şarkı Yarı Finale Yükselsin ?

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son oylamasından beridir ortalarda yoktun :A
İlk kez 4. turda hiçbir şarkısına oy vermemeyi başardım, orada da elendi bütün şarkıları çok şükür :A

Vermemeyi derken :A Oy vermek için demek hep kendini zor tuttun:A neyse beni haklı çıkardın :A

@Çiğdem-
Oy vermemek derken önceki turlarda daha kötü şarkılar olduğundan mecburen Hande'ye de oy veriyordum, 4. tur itibariyle Hande'ninkilerden daha kötü şarkı kalmamıştı :A Demek istediğim buydu bir de açıklattırdın yani helal olsun :A

O konuda haklı çıktım yaa yarı finali zor görür demiştim:A @MasacRE- gazlamaya çalişsa da forumun içler acısı hali ortada:X Zevk denen bişey yok.

Oy vermemek derken önceki turlarda daha kötü şarkılar olduğundan mecburen Hande'ye de oy veriyordum, 4. tur itibariyle Hande'ninkilerden daha kötü şarkı kalmamıştı :A Demek istediğim buydu bir de açıklattırdın yani helal olsun :A
Bu yıla Tarkan Sezen ve Hande damga vurmuştu bence bir şarkısı final hak ediyordu :A

Ama forumdash böyle olacağını demişti masacrede hayır olmayacak dedi ve son turlarda desteklemedi :A :A :A

Bu yıla Tarkan Sezen ve Hande damga vurmuştu bence bir şarkısı final hak ediyordu :A

Ama forumdash böyle olacağını demişti masacrede hayır olmayacak dedi ve son turlarda desteklemedi :A :A :A
Bu yıla damgasını vuran bir isim var ve o da şu anda yarı finale çıkmış durumda, yoluna gümbür gümbür devam ediyor :bhr:

vuEzqjY5.jpg

Şarkının sözleri daha çocuk yaşta sayılacak oğlanların içi geçmiş 70 yaşında gibi davrananlara yazılmış sankı :A @Tolstoyevski @mesmeso61 @Mr at @Arslan Bey Ve dünya kadar örnek var bu forumda :A :A :A

Niye herkes bu kadar ciddi
Okunmamış kitaplar ama ciltli
Asık asık yüzlü insanlar
Ta yüreğine kadar kilitli

Ne gülümseme ne günaydın yok
E tabi üçüncü sayfada olay çok
Haberler hep son dakika şok şok
Yaşamak inadına hemen şimdi
Oha be, laf sokmuş bana. Bu mesaja da denk geldim. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...