2017 En Favori Şarkı 2017 | Çeyrek Final| C Grubu

Hangi Şarkı Yarı Finale Yükselsin ?

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır kuzeniyim ben @denizz19'un. Can.:A :F

Umarım entrikalara kurban gitmez Sezoş. :(
Aaa iyi ozaman kuzenini çiğneyebilir :A :A :A @denizz19

Manifesto forumda asık suratlı ciddi üyelere yazılmış çok beğendiğim bir şarkısı , Yan Benimleyide beğeniyordum ama kim çıkarsa çıksın ben Sezenin İhanetten Geri Kalan şampiyon olacak diye düşünüyorum taa geçen yılın başlarında demiştim seneye kazanan şarkı belli diye :A :A :A @S.G.A.T.

Aaa iyi ozaman kuzenini çiğneyebilir :A :A :A @denizz19

Manifesto forumda asık suratlı ciddi üyelere yazılmış çok beğendiğim bir şarkısı , Yan Benimleyide beğeniyordum ama kim çıkarsa çıksın ben Sezenin İhanetten Geri Kalan şampiyon olacak diye düşünüyorum taa geçen yılın başlarında demiştim seneye kazanan şarkı belli diye :A :A :A @S.G.A.T.
  1. Manifesto
  2. Ya bu işler ne
  3. Sen Olsan Bari
  4. Yan Benimle
Favorim bu şarkılardı. 3ü aynı gruba düştü. :A Manifesto fark atar İhanete. Favorim kesin olarak Manifesto :A

1. Manifesto
  2. Ya bu işler ne
  3. Sen Olsan Bari
  4. Yan Benimle
Favorim bu şarkılardı. 3ü aynı gruba düştü. :A Manifesto fark atar İhanete. Favorim kesin olarak Manifesto :A

Hayır kuzeniyim ben @denizz19'un. Can.:A :F

Umarım entrikalara kurban gitmez Sezoş. :(
Şarkının sözleri daha çocuk yaşta sayılacak oğlanların içi geçmiş 70 yaşında gibi davrananlara yazılmış sankı :A @Tolstoyevski @mesmeso61 @Mr at @Arslan Bey Ve dünya kadar örnek var bu forumda :A :A :A

Niye herkes bu kadar ciddi
Okunmamış kitaplar ama ciltli
Asık asık yüzlü insanlar
Ta yüreğine kadar kilitli

Ne gülümseme ne günaydın yok
E tabi üçüncü sayfada olay çok
Haberler hep son dakika şok şok
Yaşamak inadına hemen şimdi

Şarkının sözleri daha çocuk yaşta sayılacak oğlanların içi geçmiş 70 yaşında gibi davrananlara yazılmış sankı :A @Tolstoyevski @mesmeso61 @mrt-06 @Arslan Bey Ve dünya kadar örnek var bu forumda :A :A :A

Asık asık yüzlü insanlar

@mrt-06 demişim mr at diyecektim :A :A :A @S.G.A.T.

Şarkının sözleri daha çocuk yaşta sayılacak oğlanların içi geçmiş 70 yaşında gibi davrananlara yazılmış sankı :A @Tolstoyevski @mesmeso61 @mrt-06 @Arslan Bey Ve dünya kadar örnek var bu forumda :A :A :A

Asık asık yüzlü insanlar

Tam @bazinga @DarkLegenD @Aserat @mesmeso61@Tzira @Tolstoyevski için yazılmış bir şarkı. :A

Aaa ne kadar ayıp hacı ablama yakışıyor mu kıç mıç demek.:A
Aaa bu arada cnm popo kelimesi kibarlığın en abartılı hali gibi diğer kelimede zaten çok kaba , bence en uygun hitap kıç kelimesidir ne abartılı şekilde kibar nede kaba en uygunu
:A :A :A

Sıla - Yan Benimle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...