S.G.A.T.
Emekli
Çok soğuktu dayanamadım.Sana o disi yediririm küstah.![]()
Çok soğuktu dayanamadım.Sana o disi yediririm küstah.![]()
Soğuk suyla mı duş seversin sıcak suyla mı?Çok soğuktu dayanamadım.![]()
Yok değilim kesinlikle. Öylesine de olsa cesurum demezdim. Risksiz iş yapmayı seviyorum, hayatı da öyle yaşıyorum. Neredeyse hiç planlamadan attığım bir adım yok. Korkak bile sayılırım bence."Sen yanmazsan ben yanmazsam biz yanmazsak nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa" demiş Nazım Hikmet peki sen, cesur bir insan mısındır? Farazi ben cesurum deme gerçekten kendini cesur görür müsün?...
Eskiden soğuktu büyüdükçe sıcağa doğru evriliyorum.Soğuk suyla mı duş seversin sıcak suyla mı?![]()
Korkak mısın? İlginç ilk kez bir insanın kendine korkak dediğini görüyorum. Buradan kendi özeleştirini acımadan yaparsın sonucuna ulaşabilirim o halde?Yok değilim kesinlikle. Öylesine de olsa cesurum demezdim. Risksiz iş yapmayı seviyorum, hayatı da öyle yaşıyorum. Neredeyse hiç planlamadan attığım bir adım yok. Korkak bile sayılırım bence.
Bence korkağım ne fırsatlar kaçırdım.Korkak mısın? İlginç ilk kez bir insanın kendine korkak dediğini görüyorum. Buradan kendi özeleştirini acımadan yaparsın sonucuna ulaşabilirim o halde?
Ben de açık sözlüyümdür bu kötü bir şey değil bence ama bir çizgi var işte insanların kırılacağı noktayı bilmek gerek. Kırmadan eleştirmeyi bildikten sonra açık sözlü olmak korkutucu bir şey değil.Bence korkağım ne fırsatlar kaçırdım.En yakınım olsa farketmez hata gördüğümde direkt söylüyorum, pek iyi bir şey değil bence ama
![]()
Sana sormadım.Ben de açık sözlüyümdür bu kötü bir şey değil bence ama bir çizgi var işte insanların kırılacağı noktayı bilmek gerek. Kırmadan eleştirmeyi bildikten sonra açık sözlü olmak korkutucu bir şey değil.![]()
Sinsi yılan nasıl da unutmamış hemen soktu.Sana sormadım.![]()
Yıllarca tiyatro yaptım tok bir sesim var güzel okurum o yüzden, siz kaybediyorsunuz.Oruçlu oruçlu günah millete![]()
Bu güzel yorumun için çok teşekkür ederim.Sevindirdin beni.Ya sen sevilmeyecek insan değilsinEğlencenin dibine vurulur seninle
Olaylara mantıklı bakabiliyorsun ama hiç bir zaman karşındaki birisini etkilemeye çalışmıyorsun. Bu çok güzel bir şey. Geçen yaz da aramız iyiydi, bazı olaylarda aynı düşünmesek de bir kere kendi tarafınıza çekmeye çalışmadın beni. Muhtemelen taraf değiştirmem için epey uğraştığını düşünüyorlardır
Oysa bir kere bahsi geçmemişti aramızda.. Gerçeği gördükten sonra "biz haklıydık sen haksızsın" imasında bulunabilirdin ama bir kere yüzüme vurmadın. Bunu diyebilirdin, hakkın vardı aslında. Mütevazi karakterini seviyorum, yıllar geçtikçe daha da sağlam karaktere sahip olacaksındır. Son gelişimle beraber en fazla mesafe kat ettiğim isim sensin. Pek bir alakamız yokken çok iyi arkadaş olduk. Keşke daha erkenden tanısaymışım seni kardeşim. Bunu isterdim gerçekten. İnşallah döndükten sonra da birlikte devam ederiz foruma.
Yine de gerek yok.Yıllarca tiyatro yaptım tok bir sesim var güzel okurum o yüzden, siz kaybediyorsunuz.![]()
Evet yeni gördüm vicdansız ben Kindar mıyım@denizz19 laf soktum sana kanka etiket gitmedi seni bundan mahrum edemem![]()