Burada ne zaman baksan sıra var MC'lerde@Ahmed
Evet.Burada ne zaman baksan sıra var MC'lerde@Ahmed
Uzun yıllardır tanıyorum aslında seni. Foruma yeni geldiğin dönemi hatırlıyorum az çok. Yakın değildik ama forum için önemli birisi olmuştun kısa sürede artık. Son gelişimde seni tanıma fırsatı buldum. Hırslı, kararlı, adaletli aynı zamanda sempatik ve düzgün karakterli birisi olduğunu gördüm. Yani bunu en başından biliyordum. Sonra ne olduysa oldu sağlam bir kavgaya giriştik.
Ay ne güzel yazmışsın, emeklerine sağlık.Uzun yıllardır tanıyorum aslında seni. Foruma yeni geldiğin dönemi hatırlıyorum az çok. Yakın değildik ama forum için önemli birisi olmuştun kısa sürede artık. Son gelişimde seni tanıma fırsatı buldum. Hırslı, kararlı, adaletli aynı zamanda sempatik ve düzgün karakterli birisi olduğunu gördüm. Yani bunu en başından biliyordum. Sonra ne olduysa oldu sağlam bir kavgaya giriştik.Ben ama kavga edince bir gün sağlam arkadaş olacağımızı biliyordum uyuşuyorduk çünkü. Kafa yapımız uyuyor. Genel bakış açın mantıklı, Forumun geneline baktığımızda en önemli bir kaç üyesinden birisi olduğunu rahatça söyleyebiliriz zaten. Yıllardır forumun konu yükünü üstleniyorsun, yazdığın yorumlar da gayet kaliteli bence.
Bazen bazı konuları çok ciddiye alıyorsun ama. Kısa süreli de olsa alınıyorsun falan.
Mesela biz de yine tartışabiliriz sorun olmaz ama biliyorum. Kin yok çünkü sende.
Kin tutmadığın için hiç kimseyle uzun süreli kavgalı kalamayacağını düşünüyorum. Kin tutmaman veya tutamaman karakterini yansıtıyor bana göre. Eğlenceli adamsın rahatlıkla muhabbete girebiliyoruz.
Zamanında kavga ettiğimizde bile giderken helallik istemiştin. Bu çok güzel bir davranıştı. Orada dedim bu adam diye
Yerin bende ayrı. İnşallah sen de buralarda kalırsın. Güzel bir hayat seninle olsun kardeşim. Hoşçakal.
Belki bir gün realde de tanışma fırsatımız olur.
Bulmuyorum ya, hazırlanmam lazım.Kendini yakışıklı buluyor musun? Daha önce yakışıklılığını öven oldu mu?
Ay sonu ayrılıyorum. Yok benimki @denizz19 gibi geçmez muhtemelenAy ne güzel yazmışsın, emeklerine sağlık.
Forumda birçok isimle tartıştım. Şu an en yakın olduğum isimlerle bile tartışma yaşadım ama dediğin gibi kinli birisi değilim. Lafımı söyledikten sonra olay bitiyor, barışırım o nedenle. Bir üye dışında (pek de önemli değil o kişi) herkesle sohbetim var, barışığım yani. İnşallah kardeşim, hakkım varsa helal olsun. Forumdan ayrılacak mısın, askerdeyken de girecek misin? Ne zaman gidiyorsun, ne zaman geliyorsun?
Spoide at bakayım en yakışıklı fotonu.Bulmuyorum ya, hazırlanmam lazım.Evet oluyor ara sıra
![]()
Foto yok ki üstümde.Spoide at bakayım en yakışıklı fotonu.![]()
Sorgu odasındasın dediklerimi yapmak zorundasın.Foto yok ki üstümde.Hiç olmadı
![]()
Sorgu odası soru sor cnmSorgu odasındasın dediklerimi yapmak zorundasın.![]()
@Çiğdem- gelince sorularıma başlarım.Sorgu odası soru sor cnmGerçekten resmim yok.
Bir kaç tane var zaten ikisini de itiraf konusuna koymuştum
![]()
Misafir gelmiştir yorulmuştur yine.Yok bugün o galiba. Sessiz forum![]()