FF Sorgu Odası-Hafta 71-Sorgudaki İsim S.G.A.T.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aaa bu 5 erkeğemi yoksa 5 kızamı koşarsın sorusuna @Harunnn60 da @S.G.A.T. gibi erkeklere demişti :A :A :A

Ama haklılar benimde peşme 5 ecünnü düşse TWD zombier saldırıyor gibi hisseder kaçarım :A :A :A
Fav10 sorgu odası özel Çiğdem. Soruyorum :A
Bir tarafta Dünyanın en çirkin 5 erkeği diğer tarafta Dünyanın en güzel 5 kızı sana koşuyor, hangi tarafa koşardın?

@mrt-06 @Harunnn60

Evlisin... Dünyanın en güzel iki kadını geliyor ama ne ısrar illa bizle birlikte ol diye diretiyorlar, eşini aldatır mıydın?

Evlisin... Dünyanın en güzel iki kadını geliyor ama ne ısrar illa bizle birlikte ol diye diretiyorlar, eşini aldatır mıydın?
Hayır. Evlenmek hiç aklımda yok. Bana bunu ikna etmeyi başarmış kadını gerçekten sevmişimdir. Hiç bir hazza değmez bu sevgi.

Yokya bende para sorusu vardı sanırım :A @mrt-06

içlerindekileri açığa çıkarıyorum birde beni hedef gösterip erkekliğime iffetime laf atıyorlardı. :A HEDEF ŞAŞIRTMAAAAA

Bir tanesin de seçtim ama bu soruda erkeği seçtiğimi hatırlamıyorum bakacağım bi ne demişsim:A

Fav10 sorgu odası özel Çiğdem. Soruyorum :A
Bir tarafta Dünyanın en çirkin 5 erkeği diğer tarafta Dünyanın en güzel 5 kızı sana koşuyor, hangi tarafa koşardın?

@mrt-06 @Harunnn60
Aaa bende bu soruyu sanada sordu diye aklımda kalmış çünkü onun goy goyunu yapmıştık @Harunnn60 :A :A :A @mrt-06

Burası senin sorgun ayoll kiliti vurursam görürsün 5 çirkin erkeği :A :A :A @S.G.A.T.

Hayatın boyunca asla yapmayacağım dediğin 3 şey?

Hayatın boyunca yapmak istediğin 3 şey?

Sence Azerbaycan Türkçesi mi Türkiye Türkçesi mi daha zengin, veya şöyle sorayım lehçe açısından hangisi daha güçlü. Çünkü iki lehçeyi de iyi biliyorsun karşılaştırma yapabilirsin. :X Milli düşünme. :A

Hayatın boyunca asla yapmayacağım dediğin 3 şey?

Hayatın boyunca yapmak istediğin 3 şey?
Hiç bir zaman yılana dokunamayacağım. Her zaman aklımdadır. Hiç bir zaman dedeme karşı gelemeyeceğim. O da hep aklımda. :D Bunun yanı sıra ihanet, birinin hayatıyla oynama, cinsellik ve b. ilgili kırmızı çizgilerim var tabi hepsi :D

Niagara'dan atlamak. 1 gün yapacağım bunu :D Bir de villa alıp 1 katına kadın haremi kuracağım ve yalak yaptıracağım tam 5 tane. Birinden Baltika, diğerinden Efes, ötekinden sıcak çikolata diğer ikisinden de nar ve şeftalı suyu akacak :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,177
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil