FF Sorgu Odası-Hafta 71-Sorgudaki İsim S.G.A.T.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@S.G.A.T. Küsme yada trip yapma huyların var mıdır? varsa da ne kadar sıklıkla olur?

İnsan denizin olmadığı yerde umut adına martı olmalı demiş Nazım Hikmet, peki sen çevrene umut saçan bir insan mısın?
Hiç değilim, Polyannacılık oynamayı sevmem, oynayanları da sevmem. Umut dağıtmak sahtekarlık bence, biraz da tembellik. İnsanların sorunlarını çözmek yerine onlara teselli vermek ve ya moralini düzeltmek hep daha kolaydır.
Konuyla ilgili Jakob the Liar isminde bir başyapıt film var. Robin Williams'ın filmi. İzlemediysen tavsiye ederim. Pişman olmazsın. :D

Bir tarafta Dünyanın en çirkin 5 kızı diğer tarafta Dünyanın en yakışıklı 5 erkeği sana koşuyor, hangi tarafa koşardın? Soruyu iyi oku.

Bir tarafta Dünyanın en çirkin 5 kızı diğer tarafta Dünyanın en yakışıklı 5 erkeği sana koşuyor, hangi tarafa koşardın? Soruyu iyi oku.
Ama bu çok kazık :( Şimdi dünyanın en çirkini deyince Allah korusun geçici hastalık falan olabilir, yüzünde yaralar falan vardır ben zaten o kızı görsem korkudan bayılırım. :( 5 erkeğe koşarım, "koştum ama gay falan değilim" derim beni anlarlar oradan da yırtarım ben ya sorun olmaz. :A

Ama bu çok kazık :( Şimdi dünyanın en çirkini deyince Allah korusun geçici hastalık falan olabilir, yüzünde yaralar falan vardır ben zaten o kızı görsem korkudan bayılırım. :( 5 erkeğe koşarım, "koştum ama gay falan değilim" derim beni anlarlar oradan da yırtarım ben ya sorun olmaz. :A
Ahaahaha işte itiraf ettin. :Z :oley: :Z @Çiğdem- @Billy Kane @MasacRE-

Google a yazdım ugliest diye çıkan sonuçlar :( Onlar da insan tabi ki ama olmaz yani.
image_1443621800_mj_godupdates_lizzie_ugliest_woman_message_to_bullies_fb.jpg
lizzievelasquez2015.png
Zaten koşmak dedin başka bir şey demedin :A

Forumdaki en büyük pişmanlığın?

Seni hiç kırdığım oldu mu?

Sevgilini başka bir adamla yatakta basıyorsun ama çok pişman oluyor affeder miydin?

Aaa bu 5 erkeğemi yoksa 5 kızamı koşarsın sorusuna @Harunnn60 da @S.G.A.T. gibi erkeklere demişti :A :A :A

Ama haklılar benimde peşme 5 ecünnü düşse TWD zombier saldırıyor gibi hisseder kaçarım :A :A :A

Forumdaki en büyük pişmanlığın?

Seni hiç kırdığım oldu mu?

Sevgilini başka bir adamla yatakta basıyorsun ama çok pişman oluyor affeder miydin?
Post kasmak için konu açmak.

Kırmak değil de bir kere bir konuda anlayış göstermemene üzülmüştüm. Bir itiraf yapmıştım forum dizileri ile ilgili. "Kendileri çalıp kendileri söylüyor" diye. :D Kötü bir cevap vermiştin, başka konu yok olmadı hiç.

Hayır.

Aaa bu 5 erkeğemi yoksa 5 kızamı koşarsın sorusuna @Harunnn60 da @S.G.A.T. gibi erkeklere demişti :A :A :A

Ama haklılar benimde peşme 5 ecünnü düşse TWD zombier saldırıyor gibi hisseder kaçarım :A :A :A
içlerindekileri açığa çıkarıyorum birde beni hedef gösterip erkekliğime iffetime laf atıyorlardı. :A HEDEF ŞAŞIRTMAAAAA

Post kasmak için konu açmak.

Kırmak değil de bir kere bir konuda anlayış göstermemene üzülmüştüm. Bir itiraf yapmıştım forum dizileri ile ilgili. "Kendileri çalıp kendileri söylüyor" diye. :D Kötü bir cevap vermiştin, başka konu yok olmadı hiç.

Hayır.
Onu diyeceğini tahmin ettiğim için bilerek sordum, özür dilerim. O zamanlar ruh halim kötüydü yoksa hiç benlik bir hareket değildi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,177
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil