Ne umdun ne buldun. Gerçi sen reytibge bakarsın. @xBUGRAx
Buğra şuan böyle izliyor
Herkes saydırıyor programa valla. Sosyal medya yıkıldı.Buğra şuan böyle izliyor
Yarım saat kravata taktılar sinir ettiler beni.Herkes saydırıyor programa valla. Sosyal medya yıkıldı.
İşte en baştan anlamalıydık programın berbat olacağını. Erdoğan olsa şimdi hepsi el pençe divandı.Yarım saat kravata taktılar sinir ettiler beni.
Eğer bu yaptıklarını ona da yapsalar sabaha çıkamazlardı herkes biliyor bunu.İşte en baştan anlamalıydık programın berbat olacağını. Erdoğan olsa şimdi hepsi el pençe divandı.
Yine ne çiziyon.
Ayy.Bu yıl kazanacak 2000'lilere mektup yazacakmışız. Sene başında bize de vermişlerdi geçen senekilerin. Yalan dolu mektup yazdım üniversite etkinliklerine katıl falan dedim çok katılıyormuşum gibi. @Harunnn60
AKP'liler gelsin, o bölümü dört gözle bekliyorum.Ayy.
Bu programdan bir mağduriyet çıkar bize aslında iyi oldu. Fatih acımasın. @Harunnn60 @Yiğitt @DarkLegenD
Bu kadar rahat olmazlar. Bunların havası zavallı Muharrem'e.AKP'liler gelsin, o bölümü dört gözle bekliyorum.
Terbiyesiz o ne biçim laf. Başa geçtiğinde umarım seni içeri attırır ahahahaha.Bu kadar rahat olmazlar. Bunların havası zavallı Muharrem'e.
Meral ana valla Fatih'e terliği fırlatır haftaya da böyle yaparsa.
Aslında İnce'den de bir laf bekliyorum ben.Bu kadar rahat olmazlar. Bunların havası zavallı Muharrem'e.
Meral ana valla Fatih'e terliği fırlatır haftaya da böyle yaparsa.
Telefonla oynamıyor, Fatih Portakal'a yapılan eleştirileri takip ediyorMuharrem İnce bir şey anlatıyor, İsmail Küçükkaya da telefonla oynuyor.
Mağduriyet yaratıyorum algı operasyonu bu saf.Terbiyesiz o ne biçim laf. Başa geçtiğinde umarım seni içeri attırır ahahahaha.