Ne umdun ne buldun. Gerçi sen reytibge bakarsın.@xBUGRAx
Buğra şuan böyle izliyor
![]()
Herkes saydırıyor programa valla. Sosyal medya yıkıldı.Buğra şuan böyle izliyor
![]()
Yarım saat kravata taktılar sinir ettiler beni.Herkes saydırıyor programa valla. Sosyal medya yıkıldı.![]()
İşte en baştan anlamalıydık programın berbat olacağını.Yarım saat kravata taktılar sinir ettiler beni.![]()
Eğer bu yaptıklarını ona da yapsalar sabaha çıkamazlardı herkes biliyor bunu.İşte en baştan anlamalıydık programın berbat olacağını.Erdoğan olsa şimdi hepsi el pençe divandı.
![]()
Yine ne çiziyon.![]()
Ayy.Bu yıl kazanacak 2000'lilere mektup yazacakmışız. Sene başında bize de vermişlerdi geçen senekilerin.Yalan dolu mektup yazdım üniversite etkinliklerine katıl falan dedim çok katılıyormuşum gibi.
@Harunnn60
AKP'liler gelsin, o bölümü dört gözle bekliyorum.Ayy.
Bu programdan bir mağduriyet çıkar bize aslında iyi oldu. Fatih acımasın.@Harunnn60 @Yiğitt @DarkLegenD
Bu kadar rahat olmazlar. Bunların havası zavallı Muharrem'e.AKP'liler gelsin, o bölümü dört gözle bekliyorum.![]()
Terbiyesiz o ne biçim laf. Başa geçtiğinde umarım seni içeri attırır ahahahaha.Bu kadar rahat olmazlar. Bunların havası zavallı Muharrem'e.
Meral ana valla Fatih'e terliği fırlatır haftaya da böyle yaparsa.![]()
Aslında İnce'den de bir laf bekliyorum ben.Bu kadar rahat olmazlar. Bunların havası zavallı Muharrem'e.
Meral ana valla Fatih'e terliği fırlatır haftaya da böyle yaparsa.![]()
Telefonla oynamıyor, Fatih Portakal'a yapılan eleştirileri takip ediyorMuharrem İnce bir şey anlatıyor, İsmail Küçükkaya da telefonla oynuyor.![]()
Mağduriyet yaratıyorum algı operasyonu bu saf.Terbiyesiz o ne biçim laf. Başa geçtiğinde umarım seni içeri attırır ahahahaha.