NOW Liderler FOX'ta - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Fatih Portakal cesur gazeteci olacağım diye fazla kasıyor. Halkın merak ettiği soruları açıkça sormak başka bir şey, ikide bir adamın lafını kesmek başka bir şey. Hiç sevmedim bu tavırlarını.

Fatih Portakal cesur gazeteci olacağım diye fazla kasıyor. Halkın merak ettiği soruları açıkça sormak başka bir şey, ikide bir adamın lafını kesmek başka bir şey. Hiç sevmedim bu tavırlarını.
Sinir oldum valla. Saygısızlık yaptı, lafını kesti inandırıcı değilsiniz dedi, söylediğinizle ters düşüyorsunuz dedi. Yakışmadı, ilk kez sinirlendim Fatih'e.

Portakal terbiyesizlik yapıyor, sürekli laf kesmeler de bir yere kadar yani. Karşısında RTE olsaydı bunun %1'ini yapamazdı. Kapattım ben, beklediğim gibi bir yayın olmadı. Tarafsız olacağız dersek zorlamaya çalışmışlar, adam anlatıyor Portakal oradan soru bu değildi laf farklı yere gidiyor diyor.

Ne yazık cumhurbaşkanları adaylarının çıkabileceği bu programdan başka bir alternatif de yok. :/ Bu kadar usta gazeteci bir araya gelip bu denli rezil bir yayına imza atmak büyük başarı(!)

Ne yazık cumhurbaşkanları adaylarının çıkabileceği bu programdan başka bir alternatif de yok. :/ Bu kadar usta gazeteci bir araya gelip bu denli rezil bir yayına imza atmak büyük başarı(!)
Adam hikayesini anlatıyor, Fatih'de "yani?" diyor. Ben bu adamın bu kadar aptal olduğunu bilmiyordum. İnce için izliyorum.