Takılıyorum bende her dediğimi ciddiye alma dersin ya sende beni almaAhh çok teşekkürler güzel düşüncelerin için tabikide biliyorum cnm ama her insan gibi duymak her zaman ilk duymuş gibi mutlu ediyor düşüncelerimiz karşılıklı sen de biliyorsun cnm
Sanal reel fark etmez ben burayı hiç sanal gibi görmedim gerçekte nasılsam sizi yanımda oturuyor gibi düşünüyor olduğum gibi konusuyorum zaten foruma kısa sürede ısınmamda bu samimyeti kurmamda bu önemli faktor oldu samimiyet çok önemli , yeri geldi dostun yeri geldi ablan yanı dertlerine çözüm bulmaya çalıştık . Biliyorsun ben özel sohbet pek kullanmam 2-3 kişi var sadece önemli bişi oldumu reel sıkıntılar çözme amaçlı konusuruz onun harici açık konularda herkesin gözü önünde konusuyoruz . Seninde reel sıkıntılarında şu 5 yılda elimden geldiğinde yardımcı olmaya çalıştım sen de bana yeri geldimi evet çok şey paylaştık yaşadık
Aaa son olarak destereyi senden çok sevmedim ayoll Onuda senide seviyorum aşırı ayrım yapıp sevdiğim kişilerde sevgisizlik haksızlığı ayrımı yapmam gözümde değerlisiniz inş bu samimiyet devam eder
Rica ederim.<3