Onu özelden konuşuruz karışık gibiKaç serisi var dı bunun![]()
![]()
![]()
Onu özelden konuşuruz karışık gibiKaç serisi var dı bunun![]()
![]()
![]()
Aaa Örümcek Adam - Batman Superman gibi bir sürü versionu vardır en iyileri her zaman ilk seriler oluyor biz iyi serilere bakarız eski yapımlaraOnu özelden konuşuruz karışık gibiHepsini izlemezsin
Zaten çoğu 90-100 dakika
![]()
AnlaştıkAaa Örümcek Adam - Batman Superman gibi bir sürü versionu vardır en iyileri her zaman ilk seriler oluyor biz iyi serilere bakarız eski yapımlara![]()
![]()
![]()
Evet iyi ki katılmışım diyorum pişman olmadım.Son haftalar sorgu odasının ilgisi baya azalmıştı . Son 2 gün kaldı ve baya hareket getirdin @Harunnn60 İlgiden memnunmusun sen de keyif alıyormusun![]()
Bu hafta mesaj sayında zirveye oynarsın artık ölü toprağı atmışsındır inşEvet iyi ki katılmışım diyorum pişman olmadım.![]()
Bu konuda da 700 mesajı geçmek hedefim.Bu hafta mesaj sayında zirveye oynarsın artık ölü toprağı atmışsındır inş![]()
![]()
![]()
Pazar akşamına daha dünya kadar gün var geçersin hele @xemrexxx gelsin yarınBu konuda da 700 mesajı geçmek hedefim.![]()
Zaten gitme vakti yaklaştı daha gelmeyebilirEhh biraz.![]()
Aman bizi o kadar merak etmezsin.Zaten gitme vakti yaklaştı daha gelmeyebilir
Ama gelip ben gidiyorum diye haber edip gitse daha iyi olur tabi en azından gebermediğinden haberimiz olur![]()
![]()
@mrt-06
Aaa kendin diyorsun özlemine dayanamıyorum diyeAman bizi o kadar merak etmezsin.![]()
Sen demeAaa kendin diyorsun özlemine dayanamıyorum diye![]()
![]()
![]()
Hahah Aaa tamam cnm demeyizSen demeBen derim senin yerine
![]()
Aaa haklısınHahah Aaa tamam cnm demeyiz![]()
![]()
Kuşlu bir twettarı var dı sen oraya bir yaz bakalım![]()
![]()
![]()
Gerçi oda sosyal medya kullanmıyor benim gibi ama oraya ara sıra giriyordu yaz dursunAaa haklısın![]()
Yazdım bakalım görürse cevap verir.Gerçi oda sosyal medya kullanmıyor benim gibi ama oraya ara sıra giriyordu yaz dursun
![]()
![]()
![]()
Pizzamı Karadeniz Pidesi mi cnmYazdım bakalım görürse cevap verir.![]()