Onu özelden konuşuruz karışık gibi Hepsini izlemezsin Zaten çoğu 90-100 dakikaKaç serisi var dı bunun
Onu özelden konuşuruz karışık gibi Hepsini izlemezsin Zaten çoğu 90-100 dakikaKaç serisi var dı bunun
Aaa Örümcek Adam - Batman Superman gibi bir sürü versionu vardır en iyileri her zaman ilk seriler oluyor biz iyi serilere bakarız eski yapımlaraOnu özelden konuşuruz karışık gibi Hepsini izlemezsin Zaten çoğu 90-100 dakika
AnlaştıkAaa Örümcek Adam - Batman Superman gibi bir sürü versionu vardır en iyileri her zaman ilk seriler oluyor biz iyi serilere bakarız eski yapımlara
Evet iyi ki katılmışım diyorum pişman olmadım.Son haftalar sorgu odasının ilgisi baya azalmıştı . Son 2 gün kaldı ve baya hareket getirdin @Harunnn60 İlgiden memnunmusun sen de keyif alıyormusun
Bu hafta mesaj sayında zirveye oynarsın artık ölü toprağı atmışsındır inşEvet iyi ki katılmışım diyorum pişman olmadım.
Bu konuda da 700 mesajı geçmek hedefim.Bu hafta mesaj sayında zirveye oynarsın artık ölü toprağı atmışsındır inş
Pazar akşamına daha dünya kadar gün var geçersin hele @xemrexxx gelsin yarınBu konuda da 700 mesajı geçmek hedefim.
Zaten gitme vakti yaklaştı daha gelmeyebilirEhh biraz.
Aman bizi o kadar merak etmezsin.Zaten gitme vakti yaklaştı daha gelmeyebilir
Ama gelip ben gidiyorum diye haber edip gitse daha iyi olur tabi en azından gebermediğinden haberimiz olur @mrt-06
Aaa kendin diyorsun özlemine dayanamıyorum diyeAman bizi o kadar merak etmezsin.
Sen deme Ben derim senin yerineAaa kendin diyorsun özlemine dayanamıyorum diye
Hahah Aaa tamam cnm demeyizSen deme Ben derim senin yerine
Aaa haklısınHahah Aaa tamam cnm demeyiz
Kuşlu bir twettarı var dı sen oraya bir yaz bakalım
Gerçi oda sosyal medya kullanmıyor benim gibi ama oraya ara sıra giriyordu yaz dursunAaa haklısın
Yazdım bakalım görürse cevap verir.Gerçi oda sosyal medya kullanmıyor benim gibi ama oraya ara sıra giriyordu yaz dursun
Pizzamı Karadeniz Pidesi mi cnmYazdım bakalım görürse cevap verir.