Şimdi de Muratı seçiyor da pek tutmuyo orada .ss
Turabi 3 gündür oyuncu sevmiyor kim geliyorsa ona gömüyor
Şimdi de Muratı seçiyor da pek tutmuyo orada .ss
Iyi de Turabi bunu hep yapıyor. Anıl o hareketi yaptığına pişman oldu zaten bir daha yapmaz ama Turabi öyle değil ki..Hakan'a patates lafını Turabi değil Bozok taktı yine adamın günahına girdin.
Sonda beraber yarışıyorlar. İki takım ile yarışmıyor. Orada güzel cevap verdi. Ayrıca ha biz ha ben ne farkeder. Sonuçta adam karşı takıma top atıyor. Gereksiz hareketleri yapanları Turabi söz konosu olunca savunurken görüyorum seni yaa işte o zaman içime bir hüzün kaplıyor. Üzülüyorum sizlere. Amacınız doğru olmak değil Turabi
Şansına parkur yok ki kaç gündür, sadece atış oyunları. Bi zahmet yapsın, yarım parkur geriden geliyo yani.Turabi 3 gündür oyuncu sevmiyor kim geliyorsa ona gömüyor
Iyi de Turabi bunu hep yapıyor. Anıl o hareketi yaptığına pişman oldu zaten bir daha yapmaz ama Turabi öyle değil ki..
Günahına girmedim kio lafı başkasının bulmuş olması söylemesini haklı çıkarmıyor
Karşı takıma yalnız yarışacağını söyledi daha 1 gün önce. Şimdi M. Kemalle oyunda yapılmış hareketi önemseyip tartışmak niye. Söyleyeyim Anıl'ın küçük hatasını buldu hemen haklı çıkmak için atladı olaya. Akıllı ya.
Şansına parkur yok ki kaç gündür, sadece atış oyunları. Bi zahmet yapsın, yarım parkur geriden geliyo yani.
Parkur yok ki, iki adım gelip atış yapıyorlar.Oyun güzel değil ya, bu ödüle daha iyi daha zorlu bir oyun yakışırdı.
Tek oyun üzerinden değerlendirme şu adamı :/ Ergen muhabbetine benziyor o zaman Ben Adem'i de sevmiyorum zaten. Kendisine bir şey yapıldığında sinirinden patlıyor kendisi yaptığında hemen bir kılıf buluyor. Empati becerisi 0 neredeyse @YiğittMurat'a fark attı. Hilmi ile başa baş geldi Anıl'dan önce geldi?
Yarım parkur nereden geride geliyor. Ufak atta Adem yesin. İnsana şeytan diye lakap takan argo sevmeyen argo konuşanı eleştiren ama argo konuşan Adem yesin
Sanki haftalık baraka oyunu oynanıyor ya, koy şöyle sağlam bir parkur kendilerini parçalasınlar işte, ödül büyük sonuçtaParkur yok ki, iki adım gelip atış yapıyorlar.
Tek oyun üzerinden değerlendirme şu adamı :/ Ergen muhabbetine benziyor o zaman Ben Adem'i de sevmiyorum zaten. Kendisine bir şey yapıldığında sinirinden patlıyor kendisi yaptığında hemen bir kılıf buluyor. Empati becerisi 0 neredeyse @Yiğitt
Adamın ağlamalarına bile laf atıyorlar Laf atanlar bile içten içe üzülmediyse ben de bir şey bilmiyorumBu yüzden kuduruyor zaten antiler
Adamın ağlamalarına bile laf atıyorlar Laf atanlar bile içten içe üzülmediyse ben de bir şey bilmiyorum