Kraaaalll Hakan.
Abi yok böyle bir adam yaa. Birde bu adam için kral diyorlar Fitne en büyük ahlaksızlık. @Maskeli Fedai @eskici @Yiğitt @S.G.A.T.
Kraaaalll Hakan.
Abi yok böyle bir adam yaa. Birde bu adam için kral diyorlar Fitne en büyük ahlaksızlık. @Maskeli Fedai @eskici @Yiğitt @S.G.A.T.
@S.G.A.T. Eliyahu çalıyor su an, o keman sesii
Kraaaalll Hakan.
Sen Twitterda beni mi takip ediyorsunnnnSen dün şeyi hatırlatmıştın Hasan'ın sözünü. Hakan ile Hilmi yakın şu aralar umarım Hakan'İn şeklini almaz Hilmi
Sevmiyorum ama böyle kaos yaratması hoşuma gidiyor.Sevmediğini biliyorum boşa yay sıkma
Sen Twitterda beni mi takip ediyorsunnnn
Sevmiyorum ama böyle kaos yaratması hoşuma gidiyor.
Sonuç olarak takip etmişsin, tweetlerim patlıyo gidiyor. Takip et.Yok nerden çıkarttın. Zaten kimseyi takip etmiyorum öyle kim ne demiş diye arada bakıyorum
Turabiyle oturup Anılı kötüler, ne yapacak?Bu hafta sonu neler yapacak merakla bekliyorum
Adam zeka küpü.
Bence evlenmiyiz.Ben de duyunca seni etiketlemeyi düşünüyordum. Gerçekten muhteşem müzik.
Nasıl yani silmişse silmiş? Adam karısıyla ismini yazmış oraya onu silmeye ne hakkı var? Böyle terbiyesizlik, şerefsizlik olur mu?
Nasıl aynı adada değiller? 3 günde bir ada oyunu var. Değişiyorlar sahilleri?
Peki sen yapmadığından nasıl eminsin? Kimin sildiğine dair görüntü mü var?
Sonuç olarak takip etmişsin, tweetlerim patlıyo gidiyor. Takip et.
Turabiyle oturup Anılı kötüler, ne yapacak?
Değil ama Hasanla ilgili tweet attin dedin, itiraf ettin .ssO senin hesap mı paylaştığım
Değil ama Hasanla ilgili tweet attin dedin, itiraf ettin .ss
Yazmadım ki.Buraya yazmıştın onu etiketleyip yoksa ben nerden göreyim onu
Yazmadım ki.
Ya sen ya ben hatırlamıyoruz bir şeyleri .ss
Semih şu anda Anıl'ın Turabi'ye aptal dediğini söylüyor. Diyor ki iyi yakaladım defalarca izledim falanBoş yapıyorlar yaa neyse ki Halkımız Turbonun arkasında.
Semih şu anda Anıl'ın Turabi'ye aptal dediğini söylüyor. Diyor ki iyi yakaladım defalarca izledim falan
Buna laf söylemezler