Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Hakan'a patates lafını Turabi değil Bozok taktı yine adamın günahına girdin.
Sonda beraber yarışıyorlar. İki takım ile yarışmıyor. Orada güzel cevap verdi. Ayrıca ha biz ha ben ne farkeder. Sonuçta adam karşı takıma top atıyor. Gereksiz hareketleri yapanları Turabi söz konosu olunca savunurken görüyorum seni yaa işte o zaman içime bir hüzün kaplıyor. Üzülüyorum sizlere. Amacınız doğru olmak değil Turabi:X
Iyi de Turabi bunu hep yapıyor. Anıl o hareketi yaptığına pişman oldu zaten bir daha yapmaz ama Turabi öyle değil ki..
Günahına girmedim kio lafı başkasının bulmuş olması söylemesini haklı çıkarmıyor :A
Karşı takıma yalnız yarışacağını söyledi daha 1 gün önce. Şimdi M. Kemalle oyunda yapılmış hareketi önemseyip tartışmak niye. :A Söyleyeyim Anıl'ın küçük hatasını buldu hemen haklı çıkmak için atladı olaya. Akıllı ya. :A

Iyi de Turabi bunu hep yapıyor. Anıl o hareketi yaptığına pişman oldu zaten bir daha yapmaz ama Turabi öyle değil ki..
Günahına girmedim kio lafı başkasının bulmuş olması söylemesini haklı çıkarmıyor :A
Karşı takıma yalnız yarışacağını söyledi daha 1 gün önce. Şimdi M. Kemalle oyunda yapılmış hareketi önemseyip tartışmak niye. :A Söyleyeyim Anıl'ın küçük hatasını buldu hemen haklı çıkmak için atladı olaya. Akıllı ya. :A

Mustafa Kemal ile değil Turabi ile yarıştı Anıl. Anıl topu Turabi'nin olduğu benche attı yani orası Turabi'nim tarafta oluyor. Aksini iddia etmeyeceksin her halde. Yani Turabi'nin tarafa atmış oluyor.
Anıl Turabi'nin psikolojik durumunu fırsata çevirip kriz yaratmak istedi ama tutmadı. Büyük oyunu bozdu Turabi:Z
Ne yani Yalnız yarışacağım dedi diye Boşa mı oynasın yada oyun mu versin ne istiyorsun nasıl bir sistem yapsın kursun?
Bireysel olarak finale odaklı olduğunu söylüyor işte formatı falan mı ihlal etsin ne demek istediğinizi genel olarak anlayamıyoruz. Sistem dışı şeyler söylüyorsun :F

Şansına parkur yok ki kaç gündür, sadece atış oyunları. Bi zahmet yapsın, yarım parkur geriden geliyo yani. :A

Murat'a fark attı. Hilmi ile başa baş geldi Anıl'dan önce geldi?
Yarım parkur nereden geride geliyor. Ufak atta Adem yesin. İnsana şeytan diye lakap takan argo sevmeyen argo konuşanı eleştiren ama argo konuşan Adem yesin:A

Oyun güzel değil ya, bu ödüle daha iyi daha zorlu bir oyun yakışırdı.

Murat'a fark attı. Hilmi ile başa baş geldi Anıl'dan önce geldi?
Yarım parkur nereden geride geliyor. Ufak atta Adem yesin. İnsana şeytan diye lakap takan argo sevmeyen argo konuşanı eleştiren ama argo konuşan Adem yesin:A
Tek oyun üzerinden değerlendirme şu adamı :/ Ergen muhabbetine benziyor o zaman :A Ben Adem'i de sevmiyorum zaten. Kendisine bir şey yapıldığında sinirinden patlıyor kendisi yaptığında hemen bir kılıf buluyor. :A Empati becerisi 0 neredeyse :A @Yiğitt

Tek oyun üzerinden değerlendirme şu adamı :/ Ergen muhabbetine benziyor o zaman :A Ben Adem'i de sevmiyorum zaten. Kendisine bir şey yapıldığında sinirinden patlıyor kendisi yaptığında hemen bir kılıf buluyor. :A Empati becerisi 0 neredeyse :A @Yiğitt

Adam bugün için konuştu. @Yiğitt 'e yazdım zaten onu. Muhabbetin ortasına dalma:A
Ayrıca karakter etkinliği konusunda etiket yaptım ama sizin ki gitmedi bakarsın A grubuna.:X