Aaa sen bölümü bitirmemişsin bur da ne diye bizimle yorum sohbet ediyorsun ayollOha niye dedin ya daha bölümü bitirmedim.Vartolu öldürmedi mi adamı.
İki dakika dur bölümü bitirip geleceğim.
![]()
Aaa sen bölümü bitirmemişsin bur da ne diye bizimle yorum sohbet ediyorsun ayollOha niye dedin ya daha bölümü bitirmedim.Vartolu öldürmedi mi adamı.
İki dakika dur bölümü bitirip geleceğim.
![]()
izlemedin madem burda spoiler yemek için mi geldinAaa sen bölümü bitirmemişsin bur da ne diye bizimle yorum sohbet ediyorsun ayoll![]()
![]()
adamın öldüğünü söylüyorsun İzledin diye anlatıyoruz
![]()
![]()
@serhatt
Büyük bir spoi yedi zatenizlemedin madem burda spoiler yemek için mi geldin![]()
Kendisi kaşındıBüyük bir spoi yedi zaten![]()
![]()
İzledi sandım
![]()
İçimin yağları eridi,ölüyodu salakHer gün izlersin artık![]()
![]()
Emraha bela olacak sanırımİçimin yağları eridi,ölüyodu salak![]()
Onun belasından nolur be haddini bilsinEmraha bela olacak sanırım![]()
![]()
![]()
İdris baba coştu ayoll Vartoluyla Yamacı da dövdüintikamı çok acı olacak![]()
Parlaklara kalkan elleri kırılsın (vartolu hariç)İdris baba coştu ayoll Vartoluyla Yamacı da dövdü![]()
![]()
![]()
Selim kadar acı çeken karakter vardır belki ama bu kadar gizli yaşamaya mahkum olan yoktur muhtemelen.
Selim kadar acı çeken karakter vardır belki ama bu kadar gizli yaşamaya mahkum olan yoktur muhtemelen.Bir kötü oldum sonunda.
Aaa şaka maka gerçekten hakkını veriyor bu role bu adam dışında uyan olmazdı vlla3 gün yas ilan eder artık![]()
Gerçekten rolünü beceriyor adam,CEMİL'e o bakışları falan çok sahiciydi hamamdaAaa şaka maka gerçekten hakkını veriyor bu role bu adam dışında uyan olmazdı vlla![]()
Sahnenin başında anlamıştım açılacağını.Hhaha ben çok dikkat etmemiştim @mrt-06 @Forumdash @serhatt hemen hamamda Selimin kur yapmasına dikkat etmişler![]()
Şu nedir yaaa![]()
![]()
İnş foto açılır sende Sgat
![]()
Sahnenin başında anlamıştım açılacağını.![]()
Hamam sahnesini bir siz fark ettiniz sanırımGerçekten rolünü beceriyor adam,CEMİL'e o bakışları falan çok sahiciydi hamamda