Harikaydı bu sahne. 😳Bunu diyorsunuz sanırım Selim birisini sev yeter diyor yaşlanırız ozamana diyor CemilSelimde ben onada kabulum varım diyor sonra bakışmalara yüz ifadelere dikkat edin
![]()
![]()
5:40-6:20
Harikaydı bu sahne. 😳Bunu diyorsunuz sanırım Selim birisini sev yeter diyor yaşlanırız ozamana diyor CemilSelimde ben onada kabulum varım diyor sonra bakışmalara yüz ifadelere dikkat edin
![]()
![]()
evet güzel kızları kapıyor aliço kazanova adamBu kütüphaneci kız ne güzel ya![]()
46.33 Bu nasıl bir şirinliktirevet güzel kızları kapıyor aliço kazanova adam![]()
![]()
canım bu video bizde açılmıyor malesef
evet güzel kızları kapıyor aliço kazanova adam![]()
![]()
Aaa bu kütüphaneci kız da gazeteci kız gibi kızı çıkarsa şaşırmam İdrisinHarikaydı bu sahne. 😳
Bu da İdrisin kızı çıkarsa yuh derimAaa bu kütüphaneci kız da gazeteci kız gibi kızı çıkarsa şaşırmam İdrisin![]()
![]()
Acaba geçmişte tanıdığı başka kadın varmıydı
![]()
![]()
@serhatt @Forumdash
Hahah kimi ön plana getirirseler kızı oğlu çıkıyorBu da İdrisin kızı çıkarsa yuh derim![]()
Allahım tam olarak o sahnedeyim. Durdurdum, devamına bakamıyorum. 🙁Bunu diyorsunuz sanırım Selim birisini sev yeter diyor yaşlanırız ozamana diyor CemilSelimde ben onada kabulum varım diyor sonra bakışmalara yüz ifadelere dikkat edin
![]()
![]()
Emrahta oğlu çıkmasınHahah kimi ön plana getirirseler kızı oğlu çıkıyor![]()
![]()
![]()
Aliçoya gereğinden yakın davranıyor fazla ön plana çıkıyor dizide bu tür karakterler İdris babanın çocuğu çıkıyor bence uzak durAllahım tam olarak o sahnedeyim. Durdurdum, devamına bakamıyorum. 🙁
Beyefendi olmasa olabilirdi ama Beyefendiyide İdrisin kardeşi çıkacak diyorlarEmrahta oğlu çıkmasın![]()
O değil Selim "ben ona da razıyım" falan diyor. Cemil döndü baktı kaldım orada.Aliçoya gereğinden yakın davranıyor fazla ön plana çıkıyor dizide bu tür karakterler İdris babanın çocuğu çıkıyor bence uzak dur![]()
![]()
![]()
Öyle olursa ben Emrahla evlenir konağa yerleşir Yamacı baştan çıkarır Celasunla fingirderimBeyefendi olmasa olabilirdi ama Beyefendiyide İdrisin kardeşi çıkacak diyorlar![]()
![]()
Emrahta yeğeni
![]()
![]()
@S.G.A.T.
O değil Selim "ben ona da razıyım" falan diyor. Cemil döndü baktı kaldım orada.![]()
Hhaha ben çok dikkat etmemiştim @mrt-06 @Forumdash @serhatt hemen hamamda Selimin kur yapmasına dikkat etmişlerÖyle olursa ben Emrahla evlenir konağa yerleşir Yamacı baştan çıkarır Celasunla fingirderim![]()
Açıldı. Adam sanki hissetmiş adamının öleceğini.Hhaha ben çok dikkat etmemiştim @mrt-06 @Forumdash @serhatt hemen hamamda Selimin kur yapmasına dikkat etmişler![]()
Şu nedir yaaa![]()
![]()
İnş foto açılır sende Sgat
![]()
Öldüde araba çarpmadıya kendi öldürdü ayollAçıldı. Adam sanki hissetmiş adamının öleceğini.![]()
Oha niye dedin ya daha bölümü bitirmedim.Öldüde araba çarpmadıya kendi öldürdü ayoll![]()
![]()
Ama öküz öldü kavga bitti![]()
Biz has seyirciyiz hiçbirşeyi kaçırmayızHhaha ben çok dikkat etmemiştim @mrt-06 @Forumdash @serhatt hemen hamamda Selimin kur yapmasına dikkat etmişler![]()
Şu nedir yaaa![]()
![]()
İnş foto açılır sende Sgat
![]()