Sen sansurlemişsindir ozaman emir edipŞanslı azınlığım. Benim oyuncum zaten onlar görse kıskanırım.
Baktın sen de bize bakmamış numarası yapıyorsun seni seniiiSizin gibi arsız değilim ben ayoll
Aaa yok bakmadım bakmıcamBaktın sen de bize bakmamış numarası yapıyorsun seni seniii
Gördün dimi sansürsüz Söyle gerçekleriAaa yok bakmadım bakmıcam
Nasıl bütün netten kaldırabilmişler fotoları yahu .ss Yabancı olsalardı böyle mi olurdu anında bütün sitelerdeydi
Görüp ne yapacaksınız cidden merak ediyorum.
Ben onay verdim iyi başlayabilirsin.
Görür görmez Savaşçı etkilenecek diye aklıma geldi ekran görüntüsü almak aklıma gelmedi.
Çekmesi neysede, bunu sosyal medya hesaplarına kaydetmek nedir?
Herhalde bir yerlere yüklemişki başka ellere geçmiş
@Billy Kane bugünleri de mi görecektim? 😱
Gördüğüm şeyin resmini niye isteyeyim ki.
Artık nasıl nasiplenirsin bilmem, orası senin fantezilerine kalmış
Ne diyon sen la değişik
Sansurlu haline bile bakmadım gerek yok
şurada hepinize davet etmiş oğlan davete icabet edilir dimi forumun ihtiyarları @Forumdash ve @vadikızı @kerem @eskici @MEnes @Harunnn60 @ozmoturkaaa niye ayol
Spoi kutucuğuna koysaydın yaşurada hepinize davet etmiş oğlan davete icabet edilir dimi forumun ihtiyarları @Forumdash ve @vadikızı @kerem @eskici @MEnes @Harunnn60 @ozmoturkEkli dosyayı görüntüle 59282
şurada hepinize davet etmiş oğlan davete icabet edilir dimi forumun ihtiyarları @Forumdash ve @vadikızı @kerem @eskici @MEnes @Harunnn60 @ozmoturkEkli dosyayı görüntüle 59282
Burda da seni çağiriyorşurada hepinize davet etmiş oğlan davete icabet edilir dimi forumun ihtiyarları @Forumdash ve @vadikızı @kerem @eskici @MEnes @Harunnn60 @ozmoturkEkli dosyayı görüntüle 59282
Yuhhhh,karı koca birbirlerinin çıplak fotolarını çekip fantezi mi yapıyor be bunlar Ben bile bu kadarını yapmamşurada hepinize davet etmiş oğlan davete icabet edilir dimi forumun ihtiyarları @Forumdash ve @vadikızı @kerem @eskici @MEnes @Harunnn60 @ozmoturkEkli dosyayı görüntüle 59282
ayol onunki daha kötü askerdeyken bu fotolara bakarken yakalanırsa @denizz19