Nasıl bütün netten kaldırabilmişler fotoları yahu .ss Yabancı olsalardı böyle mi olurdu anında bütün sitelerdeydiBen de çok aradım da bulamadım .ss
Görüp ne yapacaksınız cidden merak ediyorum.
Ben de bilmiyorum arayan onlar artık nasıl fantezi dünyaları var bilemiyoruz.Görüp ne yapacaksınız cidden merak ediyorum.![]()
Çekmesi neysede, bunu sosyal medya hesaplarına kaydetmek nedir?Bir insan niye telefonuyla çıplak olarak kendi resmini çeker ki? Yani çok saçma, çekiyorsun da eline ne geçiyor. Bu yüzden böyle haberlere üzülemiyorum.![]()
@Billy Kane bugünleri de mi görecektim? 😱Ben de bilmiyorum arayan onlar artık nasıl fantezi dünyaları var bilemiyoruz.
Hatta @Maskeli Fedai ve @Billy Kane de özelden link var mı diye mesaj attılar bana. Bu bombayı da bırakayım buraya.![]()
Konuyu sen açtığına göre kendin arayıp bulamamışsın, forumdan birileri bulsun da ben de nasipleneyim diye bekliyorsun
Ben de bilmiyorum arayan onlar artık nasıl fantezi dünyaları var bilemiyoruz.
Hatta @Maskeli Fedai ve @Billy Kane de özelden link var mı diye mesaj attılar bana. Bu bombayı da bırakayım buraya.![]()
Gördüğüm şeyin resmini niye isteyeyim ki.@Billy Kane bugünleri de mi görecektim? 😱
Hahah nasıl yani nasiplenmek derken.Konuyu sen açtığına göre kendin arayıp bulamamışsın, forumdan birileri bulsun da ben de nasipleneyim diye bekliyorsun![]()
Vay sinsi. Zaten senden kaçmazdı.Gördüğüm şeyin resmini niye isteyeyim ki.![]()
Ben onay verdim iyi başlayabilirsin.
Görür görmez Savaşçı etkilenecek diye aklıma geldi ekran görüntüsü almak aklıma gelmedi.![]()
Artık nasıl nasiplenirsin bilmem, orası senin fantezilerine kalmış![]()
Sansürlenmiş fotolar. Ne istiyorlar bunlardan ya, Berk Oktay gibi yakışıklı adama ayıp oluyor.![]()
Bende göremedim bişey buzlanmış hepsi
Kendi konusu oluna sansür uygulamamış ama direkt silmiş.@mrt-06
Adamın karısıyla özel fotoğrafları. Karaktersizin biri iş yapmış hacklemiş. Etik değil bence zaten resimlere bakmak.![]()
forumdakıler adamın ifşa olduna değilde neden sansur olduna sinirlenmiş tövbe tövbe
Forum iyice yoldan çıktıforumdakıler adamın ifşa olduna değilde neden sansur olduna sinirlenmiş tövbe tövbe
![]()
![]()
![]()
keşke bende görseydim
Ne diyon sen la değişikBen de bilmiyorum arayan onlar artık nasıl fantezi dünyaları var bilemiyoruz.
Sansurlu haline bile bakmadım gerek yokkeşke bende görseydim![]()
aaa niye ayolSansurlu haline bile bakmadım gerek yok![]()
![]()
![]()