Berk Oktay ve Eşinin Yine Uygunsuz Fotoğrafları Yayınlandı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalitesini kontrol etcektim beyefendinin :) Ona göre dizisine başlayacaktım @xBUGRAx ciğim için :A

Ben onay verdim iyi başlayabilirsin. :A

@xBUGRAx gördüğü anda ekran alıntısı alsaydı @cookies @MasacRE- @Çiğdem- @Yiğitt ve @xemrexxx fellik fellik fotoğrafları aramak zorunda kalmazdı. 😡

Görür görmez Savaşçı etkilenecek diye aklıma geldi ekran görüntüsü almak aklıma gelmedi. :A

Bir insan niye telefonuyla çıplak olarak kendi resmini çeker ki? Yani çok saçma, çekiyorsun da eline ne geçiyor. Bu yüzden böyle haberlere üzülemiyorum. :A
Çekmesi neysede, bunu sosyal medya hesaplarına kaydetmek nedir?
Herhalde bir yerlere yüklemişki başka ellere geçmiş :A

Ben onay verdim iyi başlayabilirsin. :A

Görür görmez Savaşçı etkilenecek diye aklıma geldi ekran görüntüsü almak aklıma gelmedi. :A

Artık nasıl nasiplenirsin bilmem, orası senin fantezilerine kalmış :A

Sansürlenmiş fotolar. Ne istiyorlar bunlardan ya, Berk Oktay gibi yakışıklı adama ayıp oluyor. :T:

Bende göremedim bişey buzlanmış hepsi

Kendi konusu oluna sansür uygulamamış ama direkt silmiş. :F @mrt-06
Adamın karısıyla özel fotoğrafları. Karaktersizin biri iş yapmış hacklemiş. Etik değil bence zaten resimlere bakmak. :D

@xBUGRAx gördüğü anda ekran alıntısı alsaydı @cookies @MasacRE- @Çiğdem- @Yiğitt ve @xemrexxx fellik fellik fotoğrafları aramak zorunda kalmazdı. 😡
forumdakıler adamın ifşa olduna değilde neden sansur olduna sinirlenmiş tövbe tövbe
:A :A :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,168
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil