aaaa sende mi bu çiğdem kaknemi gibi parlaklara zibidi diyorsunVS'den gelen cocugu diyom bee.. Adı neydi o zibidinin
aaaa sende mi bu çiğdem kaknemi gibi parlaklara zibidi diyorsunVS'den gelen cocugu diyom bee.. Adı neydi o zibidinin
VS'den Çukur'a gelen zibidi VS'yi onun yüzünden izlemedim zaten Ensest ilişki diye Öz kardeşi olmadiğini öğrendiği an birlikte büyüdüğü kız kardeşine aşık oldu beeaaaa sende mi bu çiğdem kaknemi gibi parlaklara zibidi diyorsun
O yüzden sevmiyorsan bişey demem,geçerli sebep,sırf yakışıklı diye @Çiğdem- gibi sevmemezlik yapıyorsun sandımVS'den Çukur'a gelen zibidi VS'yi onun yüzünden izlemedim zaten Ensest ilişki diye Öz kardeşi olmadiğini öğrendiği an birlikte büyüdüğü kız kardeşine aşık oldu bee
Yakışışık konusuna değinmemi istiyorsan eğer ona da yorum yapim ama demorilize olmanı istememO yüzden sevmiyorsan bişey demem,geçerli sebep,sırf yakışıklı diye @Çiğdem- gibi sevmemezlik yapıyorsun sandım
Yap yap düşüncelerini merak ediyorumYakışışık konusuna değinmemi istiyorsan eğer ona da yorum yapim ama demorilize olmanı istemem
Demorilizeden yola cıkabilirdinYap yap düşüncelerini merak ediyorum
VS'den Çukur'a gelen zibidi VS'yi onun yüzünden izlemedim zaten Ensest ilişki diye Öz kardeşi olmadiğini öğrendiği an birlikte büyüdüğü kız kardeşine aşık oldu bee
Celasuna diyor Vatanım sensin de üvey kız kardeşine sarkıntılık ediyordu Çukurda da bir bakıma öyle şuan Şarısın kızla oynaşıyor ama İdris babanın üvey oğlu mirascısı oldu yanı yine üvey akrabasına sarkıntılık ediyor her dizide @S.G.A.T.O yüzden sevmiyorsan bişey demem,geçerli sebep,sırf yakışıklı diye @Çiğdem- gibi sevmemezlik yapıyorsun sandım
Hep de evlatlık olacak galiba Neyseki bizim dizide aynı evde büyümüş değillerCelasuna diyor Vatanım sensin de üvey kız kardeşine sarkıntılık ediyordu Çukurda da bir bakıma öyle şuan Şarısın kızla oynaşıyor ama İdris babanın üvey oğlu mirascısı oldu yanı yine üvey akrabasına sarkıntılık ediyor her dizide @S.G.A.T.
Haahha Burada şu farklılık var çocukken değil büyükken evlatlık alınıyor ama aynı hesapHep de evlatlık olacak galiba Neyseki bizim dizide aynı evde büyümüş değiller
VS daha kötü. Çocukken evlatlık oldugunu öğreniyor ve kıza o andan itibaren neler hissediyor neler. Dilim varmıyor anlatmaya Hele erkeklerin ergenliğini aklımagetirdiğimde midem bulanıyor VS'yi bırakma nedenimin %50si bu sebep yaaHaahha Burada şu farklılık var çocukken değil büyükken evlatlık alınıyor ama aynı hesap
Aaa o konuda haklısın Kehribarda amca çocuklarını sevgili yapmıştı ama sonradan ayrılmışlardı tabi tepki gelince seyircidenVS daha kötü. Çocukken evlatlık oldugunu öğreniyor ve kıza o andan itibaren neler hissediyor neler. Dilim varmıyor anlatmaya Hele erkeklerin ergenliğini aklımagetirdiğimde midem bulanıyor VS'yi bırakma nedenimin %50si bu sebep yaa
Kötü yorum yapacağını anladım işte,o yorumları duymak istiyorumDemorilizeden yola cıkabilirdin
Biliyoruz Celasuna dediğini her lafa atlamaCelasuna diyor Vatanım sensin de üvey kız kardeşine sarkıntılık ediyordu Çukurda da bir bakıma öyle şuan Şarısın kızla oynaşıyor ama İdris babanın üvey oğlu mirascısı oldu yanı yine üvey akrabasına sarkıntılık ediyor her dizide @S.G.A.T.