En fazla bi sezon daha gider,sonra finishErtuğrulumun devri geçmez
En fazla bi sezon daha gider,sonra finishErtuğrulumun devri geçmez
Aaa zaten 2 sezondur final olucak uzayıp duruyor seneye bitsin artıkEn fazla bi sezon daha gider,sonra finish
Bak işte sende bitmesini istiyorsunAaa zaten 2 sezondur final olucak uzayıp duruyor seneye bitsin artık
Bu başka ayoll geçens ezon final sezonu olarak açıklandı son anda yeni sezon dediler , bu sezon da final sezonu olarak açıklanmıştı ama 20 reyting alınca yine devam ettiBak işte sende bitmesini istiyorsun
Para hırsı işte,aç gözlü olunca yapımcıBu başka ayoll geçens ezon final sezonu olarak açıklandı son anda yeni sezon dediler , bu sezon da final sezonu olarak açıklanmıştı ama 20 reyting alınca yine devam etti
Diziler 1.sezondan düşüyor Ertuğrul her sezon değer kazanıyor seneye 30 olursa yine bitmez @ForumdashPara hırsı işte,aç gözlü olunca yapımcı
Her sene şişiriliyor çünküDiziler 1.sezondan düşüyor Ertuğrul her sezon değer kazanıyor seneye 30 olursa yine bitmez @Forumdash
Aaa ayıp ayoll ailenin favori dizisiymiş ne hayırsız evlatsın seni kapıya atmalı ailenHer sene şişiriliyor çünkü
Başlarım onların dizisine Nerde saçma dizi var onu izlerler zatenAaa ayıp ayoll ailenin favori dizisiymiş ne hayırsız evlatsın seni kapıya atmalı ailen
Hahah Aaa öyle denir mi bee ayıpBaşlarım onların dizisine Nerde saçma dizi var onu izlerler zaten
beni kendilerinden soğuttular amaHahah Aaa öyle denir mi bee ayıp
Aileni takdir ettim vlla kanım ısındı
Ben olsam kılıçla kovalardım seni Ertuğrul izlerkenbeni kendilerinden soğuttular ama
Kılıcı kim kaybetmişte bunlar bulsun beBen olsam kılıçla kovalardım seni Ertuğrul izlerken
Annen Oklava ile kovalasın söyledeKılıcı kim kaybetmişte bunlar bulsun be
Oklavaların hepsini attım,gıcık kaptım senin yüzündenAnnen Oklava ile kovalasın söylede
Hahah Aaa manyakmısın be tövbe tövbeOklavaların hepsini attım,gıcık kaptım senin yüzünden
biz hazır yufka kullanıyoruz canımHahah Aaa manyakmısın be tövbe tövbe
Böreği seninle açar artık Annen
Ben sana şöyle bir zehirli börek hazırlarımbiz hazır yufka kullanıyoruz canım