En fazla bi sezon daha gider,sonra finishErtuğrulumun devri geçmez![]()
![]()
![]()
En fazla bi sezon daha gider,sonra finishErtuğrulumun devri geçmez![]()
![]()
![]()
Aaa zaten 2 sezondur final olucak uzayıp duruyor seneye bitsin artıkEn fazla bi sezon daha gider,sonra finish![]()
Bak işte sende bitmesini istiyorsunAaa zaten 2 sezondur final olucak uzayıp duruyor seneye bitsin artık![]()
![]()
![]()
Bu başka ayoll geçens ezon final sezonu olarak açıklandı son anda yeni sezon dediler , bu sezon da final sezonu olarak açıklanmıştı ama 20 reyting alınca yine devam ettiBak işte sende bitmesini istiyorsun![]()
Para hırsı işte,aç gözlü olunca yapımcıBu başka ayoll geçens ezon final sezonu olarak açıklandı son anda yeni sezon dediler , bu sezon da final sezonu olarak açıklanmıştı ama 20 reyting alınca yine devam etti![]()
Diziler 1.sezondan düşüyor Ertuğrul her sezon değer kazanıyor seneye 30 olursa yine bitmezPara hırsı işte,aç gözlü olunca yapımcı![]()
Her sene şişiriliyor çünküDiziler 1.sezondan düşüyor Ertuğrul her sezon değer kazanıyor seneye 30 olursa yine bitmez![]()
![]()
@Forumdash
Aaa ayıp ayoll ailenin favori dizisiymiş ne hayırsız evlatsın seni kapıya atmalı ailenHer sene şişiriliyor çünkü![]()
Başlarım onların dizisineAaa ayıp ayoll ailenin favori dizisiymiş ne hayırsız evlatsın seni kapıya atmalı ailen![]()
![]()
![]()
Hahah Aaa öyle denir mi bee ayıpBaşlarım onların dizisineNerde saçma dizi var onu izlerler zaten
![]()
beni kendilerinden soğuttular amaHahah Aaa öyle denir mi bee ayıp
Aileni takdir ettim vlla kanım ısındı![]()
![]()
![]()
Ben olsam kılıçla kovalardım seni Ertuğrul izlerkenbeni kendilerinden soğuttular ama![]()
Kılıcı kim kaybetmişte bunlar bulsun beBen olsam kılıçla kovalardım seni Ertuğrul izlerken![]()
![]()
![]()
Annen Oklava ile kovalasın söyledeKılıcı kim kaybetmişte bunlar bulsun be![]()
Oklavaların hepsini attım,gıcık kaptım senin yüzündenAnnen Oklava ile kovalasın söylede![]()
![]()
![]()
Hahah Aaa manyakmısın be tövbe tövbeOklavaların hepsini attım,gıcık kaptım senin yüzünden![]()
biz hazır yufka kullanıyoruz canımHahah Aaa manyakmısın be tövbe tövbe![]()
![]()
Böreği seninle açar artık Annen![]()
![]()
![]()
Ben sana şöyle bir zehirli börek hazırlarımbiz hazır yufka kullanıyoruz canım![]()
Ne akifi bee 😕😕😕