Aaa niye bu diziler tutan oyuncuları geriye atıyor Vartolu sonra ÇolakÇolak kadar aksiyonun içinde değil Derman. O yüzden beni de çok tatmin etmiyor.
Aaa niye bu diziler tutan oyuncuları geriye atıyor Vartolu sonra ÇolakÇolak kadar aksiyonun içinde değil Derman. O yüzden beni de çok tatmin etmiyor.
Aaa niye bu diziler tutan oyuncuları geriye atıyor Vartolu sonra Çolak
Aaa zaten 5-6 dzim var onlarında tadı kaçıyor Gerçi içlerinden final yapacaklar olucak ve yeni dizilerde aksiyon yerine hep ecünnü oluyor Atv bile şaşırmış durumda tuhaf dizilere yöneldilerEDHO’da da Meryem’in ölme ihtimali var, bence sen ve ben dizi izlememeliyiz. İzlediğimiz dizilerde hep sevilen karakterlere bir şey oluyor.
Yaptığım yorumu unutmuşum Evet alıntıda görüyorum mesajını ama oankı yazdığım ruh halini unuttuğum için bağlantılı cevap veremiyorum 1 aydan 1 aya cevaplıyon ayollBana kalırsa ordunun içine bir tane düşman atsınlar askermiş ama karşı tarafa çalışıyormuş vs süper konu olur ama fetocu ayağına yatacağı için yapmazlar
Aaa bu Çolak gerçekten öldümü yaa @eskici @Yakamoz-Asi @gözlemci42. Bölüm
Fena bölüm değildi, ful operasyonla geçti. Boş sahneler fazlaydı. Son sahnede Yavuz vuruldu, Bahar var yanında. Ateş ve Nazlı'nın, Çaylak ve Su'yun yakınlaşmaları da güzeldi. Bu bölümde operasyonda çiftler olunca daha renkli oldu tabi. Eylem ve Fethi güldürdü yine.
Çolak öldü, zehirlenerek diziye veda etti. Vay be, Derman'ı söyleseydi hiç yoktan. Daha kim olduğu belli değil bizim açımızdan...
3. sezona yokuz galiba.Aaa bu Çolak gerçekten öldümü yaa @eskici @Yakamoz-Asi @gözlemci
Agah ile anlaştılar diye düşündüm başta beni burdan çıkar demişti ama yinede bilemedim öldüyse büyük kayıp Dermana alışamadım hala
Bunlar 3.sezonu Çolaksız yaparsa izlemeyebilirim . Bu sezona Çolak için katlanıyordum adamın sahnelerini arttırın diyordum bunlar öldürüyor3. sezona yokuz galiba.
Ohh iyi bari şu ecünnüden kurtuluyoruz demek44. BÖLÜM FRAGMAN 1-2
2. fragmandaki türkü der susarım, offf. Eylem ve Fethi ayrılıyor ciddi ciddi, Eylem gitme... @Çiğdem- @Yakamoz-Asi @gözlemci
Aaa bizimde şu saatden sonra kardeşimiz olucağını düşünsene çocuğumuz yaşında kötü bir şey 😕😕😕43. BÖLÜM
Güzel bölümdü, sıkmadan izlettirdi. Agah da ayrılıyor diziden galiba, zaten baya ayrılık yaşadık. Ceren komiser de ayrıldı diziden, Aşık ile aralarında bir şey olsaydı iyiydi. Burcu Binici'nin emeklerine sağlık, yakışmıştı.
Erdem ve Güler'in çocuğu oluyor, bu yaştan sonra azmışlar söyleyeyim. @Çiğdem-
Eylem de görev yerini değiştireceğim diyor, inşallah yapmaz öyle şey.
Boşuna sevinme, geri gelecek.Ohh iyi bari şu ecünnüden kurtuluyoruz demek
Ahahaha cidden baya komedi olur, Nazlı'dan farklı bir tepki bekliyordum ama gayet hoşgörülü yaklaştı.Aaa bizimde şu saatden sonra kardeşimiz olucağını düşünsene çocuğumuz yaşında kötü bir şey 😕😕😕
Keskin nişancıyıda alıp temelli gitsinler diziden en gıcık bunlara kapıyorumBoşuna sevinme, geri gelecek.
Ahahaha cidden baya komedi olur, Nazlı'dan farklı bir tepki bekliyordum ama gayet hoşgörülü yaklaştı.
Fethi gidiyorsa gitsin, fazla ilgimi çekmiyor da Eylem'im gidemez bir yere. Son bölümü izledin mi bu arada?Keskin nişancıyıda alıp temelli gitsinler diziden en gıcık bunlara kapıyorum
Aaa evet izledim Çolaktan bir haber bekledim ama Agahta gidiciydiFethi gidiyorsa gitsin, fazla ilgimi çekmiyor da Eylem'im gidemez bir yere. Son bölümü izledin mi bu arada?
Çolak öldü artık, ne haberi bekliyorsun? Fragmanları izle, Agah kurtulur kesin.Aaa evet izledim Çolaktan bir haber bekledim ama Agahta gidiciydi
Aaa fragmanlara bakmadımÇolak öldü artık, ne haberi bekliyorsun? Fragmanları izle, Agah kurtulur kesin.