Fragmanları paylaştım üstte, izle de öyle yaz bari.Aaa fragmanlara bakmadım![]()
Agaha sana söylerim beni burdan çıkaracaksın diyordu acaba çıkarmak için oyunmu ettiler düşükte olsa bir umut ayoll![]()
![]()
![]()
2. fragmanda çalan türkü kalp ben.
Fragmanları paylaştım üstte, izle de öyle yaz bari.Aaa fragmanlara bakmadım![]()
Agaha sana söylerim beni burdan çıkaracaksın diyordu acaba çıkarmak için oyunmu ettiler düşükte olsa bir umut ayoll![]()
![]()
![]()
Aaa baktım sana yazdıktan sonraFragmanları paylaştım üstte, izle de öyle yaz bari.
2. fragmanda çalan türkü kalp ben.![]()
Daha çok beklersin gitmesini, aslında Kanal D'ye geçiyorsa düşünülebilir. Hep Star Star olmaz yani.Aaa baktım sana yazdıktan sonraİlk fragman güzel aksiyonlu , İkincisi durgun ama ecünnü gidiyormuş
![]()
Umarım vazgeçilmezlerde giderDaha çok beklersin gitmesini, aslında Kanal D'ye geçiyorsa düşünülebilir. Hep Star Star olmaz yani.![]()
Öyle bir şey olursa yazın seni de izlemek zorunda bırakırım.Umarım vazgeçilmezlerde gider![]()
![]()
Yaz geliyor yaz dizisi yapabilir Kanal D e gitsin tepe tepe kullan gözüme görünmesin yeter ki![]()
Yüksek Sosyetede izlemiştim izledim dizilerde görünüyor hep ecünnüÖyle bir şey olursa yazın seni de izlemek zorunda bırakırım.![]()
Artık bir heyecan lazımdı
Ben alıştım ya, bu son bölümde kendini hissettirdi bence.Artık bir heyecan lazımdı
Ama Çolaksız yeni sezon çekilmez bu Dermana alışamadım yeni sezona büyük ihtimalle Eşkiya , Ertuğrul ve Çukur olmak üzere 3 diziyle girecem yeni başlayanlardan işe yarar olursa ekleriz![]()
![]()
![]()
Biraz hareket kazandı ama buranın Vartolusuda Çolak ben az ihtimalde olsa Sezon finalinde Agah ile plan gereği hortlamasını bekliyorum ona göre devam edecemBen alıştım ya, bu son bölümde kendini hissettirdi bence.![]()
50. Bölüm Sezon Finali 😱
Bahar'ın öldüğünü düşünmüyorum Kırgın Çiçekler gibi olacak bu da![]()