Ben de bunu paylaşmaya gelmiştim, gidiyor demek ki.Açık açık Hafız şehit oluyor demişler, spoiler vermişler.
@Yiğitt @Arslan Bey @gözlemci @Çiğdem- @eskici @Yakamoz-Asi
Ben de bunu paylaşmaya gelmiştim, gidiyor demek ki.Açık açık Hafız şehit oluyor demişler, spoiler vermişler.
Ben de bunu paylaşmaya gelmiştim, gidiyor demek ki.
Heyecan bırakmadılar, ben şahsen merak edip Survivor'ı izlemeyip Söz'ü izlemeyi düşünüyordum. Öğrendiğime göre gerek kalmadı...Bunu keşke bölümden önce öğrenmeseydik, heyecanı kaçtı.
Açık açık Hafız şehit oluyor demişler, spoiler vermişler.
Ekipten birisi ölücekse Hafız ve Aşık en uygunlarıydı gıcıkta kapıyordum bunlara iyi olmuş ayollBen de bunu paylaşmaya gelmiştim, gidiyor demek ki.
Hafız bizim tayfadan değildi zaten, sıkıntı yok. Yine de ayrılığı üzücü olacak.Ekipten birisi ölücekse Hafız ve Aşık en uygunlarıydı gıcıkta kapıyordum bunlara iyi olmuş ayoll
Bir de şu ecnnü kızı seven keskin nişancıda aynı şekilde ölse olur Diğer geri kalanlara dokunmazlar
Hhaha Aaa adını unutuyordum o adam ile Eylem sahneleri çok sıkıcı ikiside el ele geberselerHafız bizim tayfadan değildi zaten, sıkıntı yok. Yine de ayrılığı üzücü olacak.
Eylem'i yedirmem.
Açık açık Hafız şehit oluyor demişler, spoiler vermişler.
Daha cok beklersin...Hhaha Aaa adını unutuyordum o adam ile Eylem sahneleri çok sıkıcı ikiside el ele geberseler
Kıyamam yapma öyle.Ohaaa Çaylağı çok üzdün cnm 😕😕😕
Hahah Aaa bencede kıyma o ecünnüyü boş verKıyamam yapma öyle.
Valla katılıyorum, kimin şehit olduğunu göstermemeleri lazımdı. Biraz belli edebilirlerdi de bu kadar açık ortaya koymalarına şaşırdım.Yalnız bir tek bölümü vermedikleri kaldı, yarın veya öbür gün internet üzerinden izlerim. Nasılsa ne olacağı belli. Bu hafta hem Çukur’un, hem Survivor’ın iyice gerisinde kalacaklar bence reytinglerde. Özellikle AB ve ABC1 gruplarında.
Aslında dram yüklü bölüm olacağının sinyallerini vermek maksadıyla kimin şehit olacağını açıkladılar fakat yanlış strateji yapmışlar , Sonuçta halk merak ederse daha fazla izlerYalnız bir tek bölümü vermedikleri kaldı, yarın veya öbür gün internet üzerinden izlerim. Nasılsa ne olacağı belli. Bu hafta hem Çukur’un, hem Survivor’ın iyice gerisinde kalacaklar bence reytinglerde. Özellikle AB ve ABC1 gruplarında.
Valla katılıyorum, kimin şehit olduğunu göstermemeleri lazımdı. Biraz belli edebilirlerdi de bu kadar açık ortaya koymalarına şaşırdım.
Aslında dram yüklü bölüm olacağının sinyallerini vermek maksadıyla kimin şehit olacağını açıkladılar fakat yanlış strateji yapmışlar , Sonuçta halk merak ederse daha fazla izler