Star Söz - Dizi Yorumları

Kesinlikle. :bhr:
aytac-sasmaz-kimdir-336_280.jpg
Aksiyona gitmez Aşk dizilerinde oynar bu oğlan benim izlemicem türden diziler olur büyük ihtimalle :A :A :A

Ama Kiralık Aşk gibi romantik komedi türlerinde izleyebilirim belki :A

O bilindik ekipten kimse ölmez onların dışında birisi şehit olur bence :A

Bilindik ekipten kimseyi öldürmezler. Dizinin yapımcılarından Burak Sağyaşar, üçüncü sezonu da yapacağız demiş. O yüzden ön planda olanlardan kimseyi öldürmezler, rahat olabiliriz. :A

Yalnız fikrimi belirtmem gerekirse üçüncü sezon olursa muhtemelen izlemem, şuan bile izlerken sıkılıyorum. Hazır reytingler de iyiyken, tadında bitirsinler. :A @Yiğitt

Bilindik ekipten kimseyi öldürmezler. Dizinin yapımcılarından Burak Sağyaşar, üçüncü sezonu da yapacağız demiş. O yüzden ön planda olanlardan kimseyi öldürmezler, rahat olabiliriz. :A Yalnız fikrimi belirtmem gerekirse üçüncü sezon olursa muhtemelen izlemem, şuan bile izlerken sıkılıyorum. Hazır reytingler de iyiyken, tadında bitirsinler. :A @Yiğitt
Aaa onu konuştuk @Yiğitt ile biz de :A 3.Sezon olmamalı zaten reytingleri çok düştü :A 3.Sezon rezil olurlar izleyeceğimi ben de sanmıyorum :A

Aaa onu konuştuk @Yiğitt ile biz de :A 3.Sezon olmamalı zaten reytingleri çok düştü :A 3.Sezon rezil olurlar izleyeceğimi ben de sanmıyorum :A

@Yiğitt bey izlemem demiş ama o kesin Çaylak için izler. :A Reytingleri hala yeterli seviyede ama üçüncü sezon olursa çok düşebilir. Hazır efsaneyken, reytingler iyiyken bitirsinler bu sezon. :A

@Yiğitt bey izlemem demiş ama o kesin Çaylak için izler. :A Reytingleri hala yeterli seviyede ama üçüncü sezon olursa çok düşebilir. Hazır efsaneyken, reytingler iyiyken bitirsinler bu sezon. :A
Bu reytingler daha Hazirana kadar devam eder düşmeye , Acun bey sürekli Söz denr eyting çalıp duruyor :A 3.Sezon erken final yaparlar Kırgın Çiçekler gibi :A

Bilindik ekipten kimseyi öldürmezler. Dizinin yapımcılarından Burak Sağyaşar, üçüncü sezonu da yapacağız demiş. O yüzden ön planda olanlardan kimseyi öldürmezler, rahat olabiliriz. :A

Yalnız fikrimi belirtmem gerekirse üçüncü sezon olursa muhtemelen izlemem, şuan bile izlerken sıkılıyorum. Hazır reytingler de iyiyken, tadında bitirsinler. :A @Yiğitt
Bu reytingler daha Hazirana kadar devam eder düşmeye , Acun bey sürekli Söz denr eyting çalıp duruyor :A 3.Sezon erken final yaparlar Kırgın Çiçekler gibi :A
Seneye güzel diziler gelir, bu sezonu kapattık Söz'le. 2. sezon şansını verdim ve sezonu da bitiriyorum, daha napayım? Söz'e yakışan tadında bitirmek olur. :A

Acun en çok Söz'den reyting çaldı bu sezon zaten, dediğim gibi üçüncü sezon yaparlarsa izlemem. Tamamen Çukur'a ayırırım Pazartesi günümü. :A