Aksiyona gitmez Aşk dizilerinde oynar bu oğlan benim izlemicem türden diziler olur büyük ihtimalleKesinlikle.
![]()
Ama Kiralık Aşk gibi romantik komedi türlerinde izleyebilirim belki
Aksiyona gitmez Aşk dizilerinde oynar bu oğlan benim izlemicem türden diziler olur büyük ihtimalleKesinlikle.
![]()
Benim aklımdan da Aşık geçti, yani ön planda değil ya ondan diyorum. Bir sürpriz yaparlar mı onu bilemem.![]()
O bilindik ekipten kimse ölmez onların dışında birisi şehit olur bence![]()
Aaa onu konuştuk @Yiğitt ile biz deBilindik ekipten kimseyi öldürmezler. Dizinin yapımcılarından Burak Sağyaşar, üçüncü sezonu da yapacağız demiş. O yüzden ön planda olanlardan kimseyi öldürmezler, rahat olabiliriz.Yalnız fikrimi belirtmem gerekirse üçüncü sezon olursa muhtemelen izlemem, şuan bile izlerken sıkılıyorum. Hazır reytingler de iyiyken, tadında bitirsinler.
@Yiğitt
Aaa onu konuştuk @Yiğitt ile biz de3.Sezon olmamalı zaten reytingleri çok düştü
3.Sezon rezil olurlar izleyeceğimi ben de sanmıyorum
![]()
Bu reytingler daha Hazirana kadar devam eder düşmeye , Acun bey sürekli Söz denr eyting çalıp duruyor@Yiğitt bey izlemem demiş ama o kesin Çaylak için izler.Reytingleri hala yeterli seviyede ama üçüncü sezon olursa çok düşebilir. Hazır efsaneyken, reytingler iyiyken bitirsinler bu sezon.
![]()
Bilindik ekipten kimseyi öldürmezler. Dizinin yapımcılarından Burak Sağyaşar, üçüncü sezonu da yapacağız demiş. O yüzden ön planda olanlardan kimseyi öldürmezler, rahat olabiliriz.
Yalnız fikrimi belirtmem gerekirse üçüncü sezon olursa muhtemelen izlemem, şuan bile izlerken sıkılıyorum. Hazır reytingler de iyiyken, tadında bitirsinler.@Yiğitt
Seneye güzel diziler gelir, bu sezonu kapattık Söz'le. 2. sezon şansını verdim ve sezonu da bitiriyorum, daha napayım? Söz'e yakışan tadında bitirmek olur.Bu reytingler daha Hazirana kadar devam eder düşmeye , Acun bey sürekli Söz denr eyting çalıp duruyor3.Sezon erken final yaparlar Kırgın Çiçekler gibi
![]()
Çukur u bu yaz izleyip seneye Çukur a geçiş yapSeneye güzel diziler gelir, bu sezonu kapattık Söz'le. 2. sezon şansını verdim ve sezonu da bitiriyorum, daha napayım? Söz'e yakışan tadında bitirmek olur.![]()
Öyle yapacağım zaten, seni hemen sevindirmeyeyim diye yazmadım.Çukur u bu yaz izleyip seneye Çukur a geçiş yap![]()
![]()
![]()
Aaa sevindir ne olucakÖyle yapacağım zaten, seni hemen sevindirmeyeyim diye yazmadım.![]()
Olacak zaten, diğer sezona geliyorum size.Aaa sevindir ne olucakÇukur mutlaka 2.sezonu olur
![]()
Bu reytingler daha Hazirana kadar devam eder düşmeye , Acun bey sürekli Söz denr eyting çalıp duruyor3.Sezon erken final yaparlar Kırgın Çiçekler gibi
![]()
Acun en çok Söz'den reyting çaldı bu sezon zaten, dediğim gibi üçüncü sezon yaparlarsa izlemem. Tamamen Çukur'a ayırırım Pazartesi günümü.![]()
Yiğitde bize katılacakmışOlacak zaten, diğer sezona geliyorum size.![]()
Gidiyor biri, vallahi gidiyor.