Umarım 1.yıl konunuda açarız cnm @Harunnn60Çok teşekkür ederim canım. Devamlılık sağlayabilmemde katkın büyük biliyorsun.
Evet çok uğraştı, biricik kankacığım. O benim, sadece benim Harun'um.
Sen kaç yaşına girdin şimdi
Umarım 1.yıl konunuda açarız cnm @Harunnn60Çok teşekkür ederim canım. Devamlılık sağlayabilmemde katkın büyük biliyorsun.
Evet çok uğraştı, biricik kankacığım. O benim, sadece benim Harun'um.
Açarız
Söyleyeyim 21 yaşına girdim ama sorsan 10 yaşında gibiyim.
@Harunnn60 İle yaşlarınızda uyumlu Alamanyaya damat yollayalımSöyleyeyim 21 yaşına girdim ama sorsan 10 yaşında gibiyim.
Biz kıskanacaz şimdide @Harunnn60 beyi
Şansına küs çiğdem hanım.Son pişmanlık fayda etmez, ben çoktan kaptım bile.
Senin ismini de karıştırıyorum.Nicki Serhatt olan birinin ismini her defasında nasıl karıştırmaya başarıyorsun hayret ediyorum @Çiğdem-
Ich danke dir Zeynep, es hat mich überrascht.Alles Gute zum Geburtstag Kerem!
Hier sind meine Geschenke aus Schweden:
Tabiki anladım. Almancam var biraz ve tek yeni kelime überrascht ama çümleyi anladığım için onu tahmin etmek zor olamadı bizde de överraskade deniliyorIch danke dir Zeynep, es hat mich überrascht.
Und deine Geschenke sind wunderbar.
Anladığını varsayıyorum.
Nicki Serhatt olan birinin ismini her defasında nasıl karıştırmaya başarıyorsun hayret ediyorum @Çiğdem-
@S.G.A.T. ın ismi yazmıyor o olabilir ama @serhatt ın ismide yazıyor nickinde görelek hala Serhan diyor oğlanaSenin ismini de karıştırıyorum.
Şansına küs çiğdem hanım.
Aaa dur bakalım burası Türkiye başlık parası ne vericeksinSon pişmanlık fayda etmez, ben çoktan kaptım bile.