Sizinki iyi değilmiş takılardan mahrummu kalacaz düğünü Türkiye de yaparızIşte bizimki modern jenerasyon canısı.
Sizinki iyi değilmiş takılardan mahrummu kalacaz düğünü Türkiye de yaparızIşte bizimki modern jenerasyon canısı.
Takıları napacağızSizinki iyi değilmiş takılardan mahrummu kalacaz düğünü Türkiye de yaparız
Hhha Kaz durumunda oluyorsun birazBen neci oluyorum burda
Aramızda 4000 kilometre var hatırlatırım.Yolacaz yanı seni cnm
Boşunamı @Harunnn60 a alıyoruz seni cnm neyse gözünü korkutmayalım hemenAramızda 4000 kilometre var hatırlatırım.
Aaa kesinlikle şanslı ama ben biraz gözünü korkuttum Türkiye de düğün yapmaz sanırım artık@kerem çok sanslı dimi
Çok teşekkür ederim. 97 doğumluyum işte. 21 oldum.Geçmiş doğum günün kutlu olsun birlikte nice yıllara. @kerem 1 gün arayla doğmuşuz yıl aynı mıydı acaba?
Çok teşekkür ederim. 97 doğumluyum işte. 21 oldum.
Sen bugün mü doğdun?
Nedentebrikler @kerem sana cennet mahallesinden alaman helgayı hediye ediyorum @Çiğdem- @mrt-06
Ekli dosyayı görüntüle 59236
tebrikler @kerem sana cennet mahallesinden alaman helgayı hediye ediyorum @Çiğdem- @mrt-06
Ekli dosyayı görüntüle 59236
Ethemi @Harunnn60 a benzetiyorduk sana cici kızınla kaynaş diye onu hediye etmiş @xemrexxx
Bana @Harunnn60 'un kendisi yetiyor zaten. Banane diğerlerinden.Ethemi @Harunnn60 a benzetiyorduk sana cici kızınla kaynaş diye onu hediye etmiş @xemrexxx