Doğum Günün Kutlu Olsun kerem! ❤

Tabiki anladım. Almancam var biraz ve tek yeni kelime überrascht ama çümleyi anladığım için onu tahmin etmek zor olamadı :A bizde de överraskade deniliyor :A
bizim underbar sizde olmuş wunderbar :A Almancam olmasaydıda anlardım :F
Beğenmene sevindim :bhr:
Kelimeler baya benziyormuş, baya şaşırdım Isveççenin Almanca'yla alakası yoktur diye biliyordum. :A

Ilk başta aus Schweden deyince şarkıları bi an isveçce sandım.:F Heleki ilk video çok hoşuma gitti. "Tack" :Z

Kelimeler baya benziyormuş, baya şaşırdım Isveççenin Almanca'yla alakası yoktur diye biliyordum. :A

Ilk başta aus Schweden deyince şarkıları bi an isveçce sandım.:F Heleki ilk video çok hoşuma gitti. "Tack" :Z
Hepsi isveçli ondan aus Schweden dedim.
Ya sorma ben sardım bugün o ilk şarkıya:bhr: Profilede paylaşacaktım. Belki yaparım sonra.
Zara çok tanınıyor ve bende en çok izlenen videosunu paylaştım. ABBA'yı bilmeyen yok zaten.

İyiki doğdun, ailen ve dostlarınla birlikte nice mutlu yıllara 😀@kerem

Doğum günün kutlu olsun canım, Ailenle, sevdiklerinle nice güzel mutlu, sağlıklı, başarılı yıllara inşallah. :bhr:

Kaliteli hediyelerin. :Z
54665d34f6309a10e04836fc.jpg

7ce0fb9e-6294-4e67-92b3-bf37e064c11c.jpg

Işte, çiftler evlenmeye karar veriyor ve evleniyorlar. :A

Düğüne de en fazla 25 kişi davet ediliyor. :A
Aaa Türkiye de 2 ailenin tüm akrabaları hariç mahallede oturan tüm insanlar hatta sokakta selam verdikleri bile çağrılır malum takılan takılarla düğün masrafını karşılamak gerekiyor
:A :A :A