Kelimeler baya benziyormuş, baya şaşırdım Isveççenin Almanca'yla alakası yoktur diye biliyordum.Tabiki anladım. Almancam var biraz ve tek yeni kelime überrascht ama çümleyi anladığım için onu tahmin etmek zor olamadı bizde de överraskade deniliyor
bizim underbar sizde olmuş wunderbar Almancam olmasaydıda anlardım
Beğenmene sevindim
Hepsi isveçli ondan aus Schweden dedim.Kelimeler baya benziyormuş, baya şaşırdım Isveççenin Almanca'yla alakası yoktur diye biliyordum.
Ilk başta aus Schweden deyince şarkıları bi an isveçce sandım. Heleki ilk video çok hoşuma gitti. "Tack"
Çok teşekkür ederim @emree-29.İyiki doğdun, ailen ve dostlarınla birlikte nice mutlu yıllara 😀@kerem
Çok teşekkür ederim ederim canım, özellikle son hediyem harikaa.Doğum günün kutlu olsun canım, Ailenle, sevdiklerinle nice güzel mutlu, sağlıklı, başarılı yıllara inşallah.
Kaliteli hediyelerin.
Başlık parası mı? @Harunnn60 buraya damat olarak gelecekse alman kültürüne ayak uyduracak tabii ki.Aaa dur bakalım burası Türkiye başlık parası ne vericeksin
Torpil Yok mu hiç Harun'a @Çiğdem-Başlık parası mı? @Harunnn60 buraya damat olarak gelecekse alman kültürüne ayak uyduracak tabii ki.
Harun kanunları da var kerem bey hatırlatırımKanunlar ne diyorsa o.
Başlık parası mı? @Harunnn60 buraya damat olarak gelecekse alman kültürüne ayak uyduracak tabii ki.
@Harunnn60 ın Kayışları kopmadan çıkar paralarıTorpil Yok mu hiç Harun'a @Çiğdem-
Zaten evlenince @kerem in herşeyi senin olacak şimdi niye esirgiyor kı zatenSinirli halimi bilirsin
Zaten evlenince @kerem in herşeyi senin olacak şimdi niye esirgiyor kı zaten
Ben niye başlık parası veriyormuşum. Harun versin, olmadı alman usulü yaparız.Sinirli halimi bilirsin
Alamanyada nasıl oluyor bu işlerBen niye başlık parası veriyormuşum. Harun versin, olmadı alman usulü yaparız.
Işte, çiftler evlenmeye karar veriyor ve evleniyorlar.Alamanyada nasıl oluyor bu işler
Aaa Türkiye de 2 ailenin tüm akrabaları hariç mahallede oturan tüm insanlar hatta sokakta selam verdikleri bile çağrılır malum takılan takılarla düğün masrafını karşılamak gerekiyorIşte, çiftler evlenmeye karar veriyor ve evleniyorlar.
Düğüne de en fazla 25 kişi davet ediliyor.
Işte bizimki modern jenerasyon canısı.Aaa Türkiye de 2 ailenin tüm akrabaları hariç mahallede oturan tüm insanlar hatta sokakta selam verdikleri bile çağrılır malum takılan takılarla düğün masrafını karşılamak gerekiyor